De Akasha healing sessie met Helena was voor mij bijzonder, en zeker zo belangrijk, heel effectief. Door financiële problemen en juridische strijd raakte ik in een negatieve spiraal met verlies van vertrouwen in mezelf, de wereld en deels ook in mijn partner. In de Akasha energie mocht ik met Helena terugblikken naar de oorzaak. En kwam ook de oplossing door. Daarna blies ze opgebouwde maar nu schadelijke energieën, gevoelens, emoties en gedachtepatronen weg. De liefde en hoge trilling van de sessie zijn blijvend en geven hernieuwde verbinding met de eenheid. De magie van het leven is terug dankzij deze Akasha Healing. Hieronder het verhaal uitgeschreven zoals ik het ervaren heb bij Helena:

“Ik zie een man in een rechtszaal. Engelse pruiken, de man is jong, heel jong. Hij is advocaat en komt van goeden huize,” Helena Struik raadpleegt, op mijn verzoek, de Akasha Kronieken en blikt daarbij in het verleden. Nu, in 2015, hebben mijn man en ik veel financiële en juridische problemen. Ons gezamenlijk bedrijf is failliet en we hebben hoog oplopende problemen met een bank. Het faillissement en de betreffende bank hebben ook met elkaar te maken. We hebben behoorlijk met de bank geknokt met als voorlopig resultaat dat we als partijen nu weer met elkaar praten. Een aantal zaken zijn onderling opgelost. Maar op hoofdlijnen zijn we aangewezen op rechtspraak. De rechtszaak komt binnenkort maar de beklemmende situatie die een dergelijk conflict oplevert duurt al vier jaar plus een kleine 3 jaar aanloop. Zo langzamerhand heeft de situatie onze veerkracht gesloopt. Reden voor mij om bij Helena aan te kloppen voor een Akasha healing.

Terwijl zij via de Akasha kronieken in het verleden blikt merk ik dat ik kan meekijken. We zien een proces dat zich ergens in de 18e eeuw afspeelt. De jonge advocaat is in dit leven mijn man. Hij verdedigt heel gepassioneerd een vrouw. “Dat kan niet, dit mag niet,” hoort Helena hem roepen. Het is een zaak die gaat om rechtvaardigheid van het systeem tegen de eenling. Het wordt een verloren zaak. De advocaat verliest daarmee zijn geloof in het rechtssysteem. En meer dat dat, omdat hij in deze zaak advocaat wilde zijn en daarmee opstond tegen het systeem kostte het hem zijn prestige. Hij was jong, getalenteerd en een snel rijzende ster. Maar overspeelde zijn hand door het systeem te willen trotseren. De desillusie inzake het recht waarin hij geloofde, waar hij voor leefde, dooft zijn geestkracht. Het wordt uiteindelijk zijn dood.

Nu, anno 2015, staat hij opnieuw in een leven. Hij vecht hernieuwd voor recht en tegen het systeem. Hij gelooft in coöperaties, in politiek en in samenwerkingen. Maar ook nu merkt hij dat partijpolitiek voorrang krijgt boven algemeen belang. Hij ziet hoe geld van de deelnemers wordt gestolen bij coöperatieve verzekeringen en hoe banken zich onterecht en op grove wijze verrijken ten koste van de middenklasse. Opnieuw gaat hij het gevecht aan. Aanvankelijk boekt hij winst. Maar dan wordt hij daarvoor persoonlijk teruggepakt door de bank. Dat pikt hij niet en hernieuwd staat hij op tegen het systeem dat zo sterk is dat het hem bijna zijn gezondheid kost.

Maar dan is daar het consult van Helena Struik. Ze kijkt in de Akasha en krijgt door dat winst mogelijk is. Ook de tactiek wordt doorgegeven. En de voorwaarde dat mijn man en ik samen ondoordringbaar sterk moeten staan. Als het ware in een kring van onaantastbaarheid. Ze staat tegenover mij en wenkt me ”Jou heb ik nodig,” zegt ze. “Zonder jou kan ik het niet. Waar is je energie? Sta op vul je met energie, samen kunnen we overwinnen.” Ik begrijp dat ze nu namens mijn man spreekt en herken het thema. Door alle druk ben ik bang geworden. Mijn betrekkelijke rust is me veel waard. Maar nu wordt me aangezegd dat ik moet strijden, hernieuwd. Want inderdaad, samen hebben mijn man en ik dit al een keer gedaan. Nu staat er echter veel meer op het spel. Bovendien voel ik me oud en moe. Maar Helena blijft wenken en vragen. Daardoor voel ik het lef weer in me omhoog komen. Ooit was het de basis van mijn leven en bracht juist mijn lef me veel successen. Ergens ben ik dat kwijt geraakt. Maar nu sta ik op. Ik ga tegenover haar staan. “Goed hier ben ik. Ik zal je helpen maar ik ben ook bang.”

Helena helpt me mijn angsten, oude energieën, gevoelens, emoties en gedachtepatronen los te laten. Ze blaast ze letterlijk weg. Ervoor in de plaats komt nieuwe energie met een hoge trilling. Het vertrouwen in de eenheidsenergie en hernieuwd verlangen naar magie. Alle ervaringen die me niet meer dienen en de gedachten die daarbij horen laat ik los. Het is tijd voor een nieuwe stap en voor geloof en vertrouwen in een nieuwe wereld. Akasha Kronieken en channel/Akasha healer Helena, dank je wel.

 

Add Your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *