Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit event is voorbij.
akasha kronieken

Interactieve lezing Akasha Kronieken Silvolde

24 mei van 19:00 - 21:30

silvolde Prins Bernhardstraat 48
Silvolde, Overijssel
Contact us
Description

Interactieve lezing Akasha Kronieken te Silvolde op 24 mei.

Er bestaat een onmetelijk kosmisch geheugenveld, ook wel de Akasha Kronieken genoemd. Dit veld is – anders dan lange tijd werd aangenomen – snel en eenvoudig toegankelijk voor iedereen. In deze interactieve lezing gaan we, onder leiding van Helena, oefenen in het werken met de Akasha Kronieken.

Doel hierbij is om, door middel van regelmatige verbinding met de Akasha Kronieken, meer greep te krijgen op belangrijke facetten van je leven: je doelen, je relaties, je werk, je persoonlijke ontwikkeling en de projecten die je onderneemt of nog wilt gaan ondernemen. Werken met de Kronieken brengt je bij je eigen bron. Tijdens de lezing van Helena, vertelt zij over haar leven hier naar toe, hoe ze hiermee in aanraking is gekomen. Daarnaast vertelt ze wat de Akasha `kronieken inhouden en wat je ermee kan. Het hoe laat ze iedereen tijdens de avond zelf ervaren  door met u allen het Akasha Veld in te gaan. Daarnaast geeft zij enkele simpele technieken mee hoe jij je eigen krachtveld kan versterken.

Het praktische (werk) boek Hemels Avontuur dat zij samen met Fred Teunissen schreef, is tijdens deze interactieve lezing voor 15 euro te koop. 

Details

Date:
24 mei
Time:
19:00 - 21:30
Evenement Categorie:
Website:
https://dewitteroos-nu.vpweb.nl/over-mij
silvolde Prins Bernhardstraat 48
Silvolde, Overijssel
+ Google Maps
Phone: 0315-323764