Akasha en spullen

Akasha en spullen. Wat doe je met allemaal spullen die niet van jou zijn? Je woont er wel in en het huis staat overvol hiermee van beneden tot boven zodat je bijna je “kont” niet kan keren en de eigenaar zit in een tehuis, Dit soort vragen komen ook aan bod tijdens sessies Akasha Kronieken. En het zijn vaak hele leuke sessies, waarbij andere vragen en zaken uiteraard ook naar voren komen. Vooral als de persoon die met deze vragen komt, ook nog eens behoorlijk spiritueel ontwikkeld is. Ook hier kwam op het einde nog een overleden dierbare iets zeggen alsmede een prachtige andere spirit. Een serene rust daalde neer met een lichte wat koudere bries, en de klant wist precies wat het inhield.

Ik ben nog steeds diep onder de indruk van ons gesprek. Jouw handreikingen hebben mij zeven mijls laarzen gegeven om de vervolgstappen te zetten in mijn persoonlijke ontwikkeling. Het heeft me ook geleerd welke dingen ik van mijn schouder af moet halen en dit alles geeft rust en ruimte.  

Wat een prachtig geschenk van jou en alle ” spirits”.! 

Add Your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *