Dankbaar

Dankbaar

Dankbaar, zo voel ik me. Dankbaarheid dat ik intens voelde toen de groep en ik het  zaterdagmiddag ineens over dankbaarheid hadden. Dankbaar dat ik met een schitterende groep mensen een workshop Akasha Kronieken heb mogen geven bij een prachtige vrouw Maggie thuis, die overigens schitterende walvissen en dolfijnen schilderijen maakt. True Art! En dan zie  ineens een bericht op facebook voorbij  komen:

Twee middagen Huiskamer Cirkel Akasha Kronieken bii mij thuis o.l.v.Helena Struik. Fijne geleide meditaties, prachtige healingen, inzichten, antwoorden via de oefeningen, voelen van onze pijntjes en krachten, en de aha-momenten vanuit ieders persoonlijke Bron. Met veel humor, veel lachen en plezier. We hebben heerlijk gespeeld met elkaar. Dank, dank, dank .., wij voelen ons Blij en Dankbaar 🙏🏼💞🙏🏼

Wil je ook een workshop Akasha Kronieken bij jou thuis met een kleine groep? Met 5 mensen kom ik dit bij jou thuis geven, Vragen over tarief en afstemming tijden, neem graag contact met mij op:  helenastruik@xs4all.nl

 

Add Your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *