Life Desire

Life Desire

<span class="dojodigital_toggle_title">Life Desire</span>

Life desire! iedereen heeft diepere verlangens die geuit willen worden. En dan ook nog het liefst realiseren. Hoe dan? en wat zit er eventueel in de weg, welke blokkades zitten hierop. Hoe gaan die uiteindelijk weg?

In deze sprankelende begeleiding voor 2 personen verdeeld over 2 dagdelen, ga je ontdekken en voelen hoe je deze verlangens naar voren laat komen om vervolgens wat in de weg zit op te ruimen. In deze veilige setting mag alles naar boven komen om elkaar te steunen en te empoweren je life desire te bereiken! Het is meerdere mensen voor jou al gelukt, dus jou lukt dit ook!

We werken met mudra’s, Akasha Kronieken, opstellingen, dansmomenten en je innerlijke oerkracht. Mudra’s zijn houdingen van het lichaam die de een of andere invloed hebben op lichaamsenergieen of je stemming. In de meeste gevallen worden de handen en de vingers in een bepaalde positie gehouden, maar het hele lichaam kan ook deel uitmaken van de mudra. Ik beloof je, je ondergaat een metamorfose op het gebied van je verlangens naar voren brengen en je krijgt nog handige tools mee naar huis.
Daarnaast is er persoonlijke aandacht voor ieder, waardoor de blokkades sneller opgeruimd worden waardoor je life desire makkelijker gerealiseerd kan worden.

Datum Deel 2 wordt nog definitief afgestemd met elkaar. Hierin krijg je mee wat je levensmissies zijn, hoe dit af te stemmen met je desires! en hoe je op een prettige manier assertiever wordt en dat dit gewaardeerd wordt, stukken over hoe je communiceert en hoe je lichaam dit laat zien, en hoe je met je lichaam je brein positiever maakt en nog interessante andere zaken!
Handig is dat je schoenen tijdens de begeleiding uitgaan, dus of sokken of op blote voeten lopen 😉

Prijzen

Life Desire

€169

per persoon

Voor 2 personen voor 2 dagdelen a 2,5 uur per keer. Regel het met een kennis of vriend/vriendin, book de begeleiding en ontdek verrassende zaken over je zelf!

Inschrijven / meer info

 

helenastruik@xs4all.nl

 

06-24864559

 

Leuk je te zien en samen met jou te ontdekken hoe je je levens verlangens realiseert!