Life Desire

Life Desire

Wil je jouw diepere verlangens ontdekken en uiten? En ze dan ook het liefst realiseren? Ik ga samen met jou op zoek naar jouw sabotages, jouw beperkende gedachten en emoties, zodat je die los kan laten. Je zult met nieuwe inzichten een nieuwe start gaan maken in jouw leven.

Cursus Life Desire

Bij mij kan je terecht voor de cursus Life Desire. Hier kan je begeleiding krijgen voor 2 personen. In deze sprankelende begeleiding voor 2 personen verdeeld over 2 dagdelen, ga je ontdekken en voelen hoe je deze verlangens naar voren laat komen om vervolgens wat in de weg zit op te ruimen. In deze veilige setting mag alles naar boven komen om elkaar te steunen en te empoweren jouw Life Desire te bereiken. Het is meerdere mensen al gelukt, dus zo gaat het jou ook lukken!

Mudra´s

Tijdens de cursus Life Desire werken wij met mudra´s, Akasha Kronieken, opstellingen, dansmomenten en jouw innerlijke oerkracht. Mudra´s zijn houdingen van het lichaam die invloed hebben op lichaamsenergieen of jouw stemming. In de meeste gevallen worden de handen en de vingers in een bepaalde positie gehouden, maar het hele lichaam kan ook deel uitmaken van de mudra. Je ondergaat een metamorfose op het gebied van jouw verlangens ontdekken en naar voren brengen en je krijgt nog handige tools mee naar huis. Daarnaast is er persoonlijke aandacht voor een ieder, waardoor de blokkades sneller opgeruimd worden waardoor jouw Life Desire makkelijker gerealiseerd kan worden. Voor deel 2 wordt er samen met jou een datum geprikt. Hierin krijg je mee wat jouw levensmissies zijn en hoe deze af te stemmen zijn met jou desires. Ook zal je meekrijgen hoe je op een prettige manier assertiever wordt en dat dit gewaardeerd wordt. Ook stukken over hoe je communiceert, hoe jouw lichaam dit laat zien, hoe je met jouw lichaam je brein positiever maakt en nog andere interessante zaken.

Vragen over de cursus Life Desire?

Wil je meer informatie of heb je een vraag over de cursus Life Desire of heb je een andere vraag? Neem dan gerust contact met mij op. Ik sta klaar om je bij je vragen te helpen. Je kan mij bereiken via het telefoonnummer (06) 248 64 559 of door een e-mail te sturen naar helenastruik@xs4all.nl. Ik help jou graag verder.

Verder is mijn praktijk in Rotterdam open op maandag, dinsdag en woensdagochtend.

Inschrijven / meer info

Voor 2 personen voor 2 dagdelen a 2,5 uur per keer. Regel het met een kennis of vriend/vriendin, book de begeleiding en ontdek verrassende zaken over je zelf!

€169

per persoon

Inschrijven / meer info

 

helenastruik@xs4all.nl

 

06-24864559

 

Leuk je te zien en samen met jou te ontdekken hoe je je levens verlangens realiseert!

[/vc_row]