Akasha Kronieken cursus voor 1 of 2 personen

Akasha Kronieken cursus voor 1 of 2 personen

<span class="dojodigital_toggle_title">Akasha Kronieken cursus voor 1 of 2 personen</span>

Akasha Kronieken cursus. Deze bestaat uit 2 x persoonlijke begeleiding van 2 uur per keer en begint met een uitleg over de werking van de Akasha Kronieken. Vervolgens ga je hiermee oefenen en bespreken we dit samen. Daarna open ik kort jouw kronieken. Tevens leer je met een andere oefening jezelf, anderen en de omgeving beter te voelen / de energieën beter te begrijpen.

Akasha Kronieken cursus. Deze bestaat uit 2 x persoonlijke begeleiding van 2 uur per keer en begint met een uitleg over de werking van de Akasha Kronieken. Vervolgens ga je hiermee oefenen en bespreken we dit samen. Daarna open ik kort jouw kronieken. Tevens leer je met een andere oefening jezelf, anderen en de omgeving beter te voelen.Thuis ga je oefenen met de AK en houden we eventueel mailcontact.

De 2e keer wederom verdere uitleg, een oefening clearen, bespreken we wat je thuis geoefend hebt, jouw oefening en krijg je wederom een  kort consult Akasha Kronieken. Daarnaast kijken we of er nog iets extra nodig is voor jou. Tevens krijg eenvoudige technieken mee om in je eigen krachtveld te blijven als je met anderen (ook zonder Akasha) in interactie bent.

Wat leer je?

• Jezelf, anderen en de omgeving beter te voelen


• Eenvoudige technieken om in je eigen krachtveld te blijven als je met anderen (ook zonder Akasha) in interactie bent


• Inzichten in je huidige situatie, zodat je makkelijker je eigen richting kan bepalen

PERSOONLIJKE BEGELEIDING
BIJ JOU THUIS

Ook bij jou thuis geef ik persoonlijke begeleiding hoe het beste te werken met de Akasha Kronieken indien je meer dan 1 uur en max 2 uur bij mij vandaan woont (vanaf Budel dorplein). Dit geldt alleen bij 2 personen begeleiding. Daarnaast gaat dit om 2 ochtenden (dagdelen) achter elkaar. Tijd vanaf bijv. half 10 of 10.00 tot max 13.00 uur.

Je leert dan hoe te openen en wat hier bij komt kijken, alsmede hoe je dit bij elkaar kan doen en hoe je het beste tot de kern kan doordringen. De groepsenergie die dan gaat ontstaat, wordt dermate krachtig, dat vaak ook nog blokkades of remmende overtuigingen worden losgelaten.

Praktijkruimte in Budel Dorplein

Ervaringen

Testimonials

Dank voor de fijne workshop waar ik volop van genoten heb”. Ook de buitenoefening met de planeten uitbeeldingen vond ik super leuk.

Testimonials

Het was gisteren een heerlijke middag! Het was weer leuk om met anderen geoefend te hebben.

Testimonials

Ik heb gisteren genoten. Het doen ontdekken van de Akahsa Kronieken met zulke lieve mensen, heeft me nog nieuwsgieriger gemaakt. Ik heb met jullie hulp weer een mooie stap gemaakt in mijn ontwikkeling en daar ben ik heel dankbaar voor.

Prijzen

Akasha Kronieken cursus

€155,50

2 x persoonlijke begeleiding van 2 uur per keer en begint met een uitleg over de werking van de Akasha Kronieken

Akasha Kronieken cursus incl. boek

€169,50

2 x persoonlijke begeleiding van 2 uur per keer en begint met een uitleg over de werking van de Akasha Kronieken. Inclusief praktisch werkboek “Een hemels avontuur

Persoonlijke begeleiding bij jou thuis voor 2 personen incl. boek

€359

179,50 p.p.

 2 bijeenkomsten bij jou thuis voor 2 personen inclusief praktisch werkboek “Een hemels avontuur“, reistijd en overige autokosten

Akasha Kronieken cursus voor 2 personen incl. boek

€140

2 x persoonlijke begeleiding van 2 uur per keer en begint met een uitleg over de werking van de Akasha Kronieken. Inclusief praktisch werkboek “Een hemels avontuur

Akasha Kronieken cursus voor 2 personen

€125

2 x persoonlijke begeleiding van 2 uur per keer en begint met een uitleg over de werking van de Akasha Kronieken.

Praktisch werkboek
“Een hemels avontuur”

In ‘Een hemels avontuur’ beschrijven de auteurs overtuigend en in heldere taal hoe het betreden van de Akasha Kronieken in zijn werk gaat. (meer informatie)

Inschrijven

Je kunt je inschrijven door persoonlijk contact met mij op te nemen door mij te mailen of te bellen.

 

helenastruik@xs4all.nl

 

06-24864559