Akasha Kronieken opstellingen

Akasha Kronieken opstellingen

Akasha Kronieken opstellingen zorgen ervoor dat er vrij snel naar de essentie en antwoord van de vraagstelling wordt gegaan. Een Akasha (levens)opstelling maakt dit o.a. duidelijk voor je en is voor iedereen toegankelijk, ongeacht je achtergrond. Het is praktisch en prettig om te doen. Bovendien zie je een stuk van je leven zich voor je ogen ontvouwen en ook wat de effecten zijn als je hierin anders wilt gaan reageren. Bovendien krijg je de gelegenheid om ook zelf te voelen wat deze andere effecten met je doen.

Wil je inzicht krijgen in jouw huidige levenssituatie en jouw zienswijze bevestigd krijgen of deze herzien. Het inzien van je krachtenveld geeft je direct tastbare resultaten en laat hierbij de aspecten van je lichte en donkere kant en die van je omgeving zien. Via Akasha Kronieken komen we nog doeltreffender in de juiste opstelling terecht die het volledige inzicht geven. Zelfs blokkades worden hierop zichtbaar en kunnen via Akasha Kronieken weggehaald worden.

Wat zijn Akasha Kronieken?

Akasha Kronieken geeft informatie over het verleden, heden en soms een stukje directe toekomst. Alle handelingen, gedachtens, intenties en emoties van je huidige leven en van je vorige leven zijn hierin opgeslagen. Het geeft de reis die je ziel gemaakt heeft aan. Het geeft de mogelijkheden van de toekomst aan.

Akasha Kronieken lezen

Het Akasha veld lezen kan dienen in verschillende gebieden, zoals familiestukken, werksituaties, huidige/vorige levens ziekten en relationele stukken. Door het openen van Akasha Kronieken hervindt je rust in jezelf. Krijg je zelfvertrouwen in eigen overtuigingen en het nemen van beslissingen. Ook kan je jouw eigen levensstuk zien, horen en voelen. Hervinden van ruimte voor jezelf en knellende blokkades oplossen hoort hier ook bij.

Mijn krachtveld

Jouw krachtveld is de energie die je uitstraalt naar de buitenwereld. Een negatief aura of krachtveld is al gauw te merken door de mensen om je heen. Het is daarom belangrijk om een positief krachtveld om je heen te hebben.

Vragen over Akasha Kronieken?

Wil je meer informatie of heb je een vraag over Akasha Kronieken of heb je een andere vraag? Neem dan gerust contact met mij op. Ik sta klaar om je bij al je vragen te helpen. Je kan mij bereiken via het telefoonnummer (06) 248 64 559 of door een e-mail te sturen naar helenastruik@xs4all.nl. Ik help je graag verder.

Verder is de praktijk in Rotterdam open op maandag, dinsdag en woensdagochtend.

Welk pad je ook neemt, vraag jezelf altijd: heeft dit pad een hart?
Voelt het anders… Dan mag je een ander pad kiezen.

Prijzen

1,5 uur voor 1 persoon

€75

2e persoon erbij als figurant is 25 euro extra

2 uur voor 1 persoon

€99

2e persoon erbij als figurant is 25 euro extra

Inschrijven

Je kan je inschrijven door persoonlijk contact met mij op te nemen door mij te mailen of te bellen.

 

helenastruik@xs4all.nl

 

06-24864559