Astrologische levenslessen

Astrologische levenslessen

We zijn allemaal met verschillende belangrijke levenslessen op aarde gekomen. Voor iedereen loopt er echter één rode draad door dit leven. Dit is je persoonlijke levensopdracht. Oftewel, de belangrijkste lessen waarmee je in dit leven bent gekomen en die je het beste in dit leven kan oplossen. Met welke belangrijke levenslessen ben je hier op aarde gekomen? Ik kan je helpen bij het vinden van je astrologische levensles.

Mijn levensles

Levenslessen worden vaak op je pad geplaatst, met de bedoeling dat je er wat van leert en dat je verstaat dat het een levensles is. Door bewust te leven en te denken, versta je de diepere bedoeling van een levensles, en zal je hem meer naar je toe trekken, om hem te doorgronden en te doorleven. Als je terugkijkt op je leven begrijp je vaak de dingen die je meegemaakt hebt. Je ziet een duidelijke lijn en dingen die je vijf jaar geleden nog niet begreep, snap je nu wel. Dat was dus een levensles. Soms zijn die levenslessen moeilijk, en kom je in opstand, maar je komt er altijd wijzer uit. Je moet bereid zijn om te willen leren en het te doorvoelen met je hele wezen. Anders zullen steeds dezelfde lessen op je pad komen, net zolang tot je het begrijpt.

Mijn rode draad

Het is heel normaal om je af te vragen: “Wat is nou eigenlijk mijn rode draad in het leven”. Er loopt namelijk een rode draad door iedereen z’n leven. Dit is jouw eigen levensmissie, jouw eigen rode draad in het leven. Wees vooral niet bang om hier meer over te leren, omarm je levensmissie want deze hoort nou eenmaal bij je. Door te kijken naar je astrologische gegevens zal ik samen met jouw je levensmissie vinden. Je zal erachter komen wat nou echt de rode draad van je leven is.

Astrologische levensles

De belangrijkste diepere levenslessen zijn in de Astrologie terug te vinden. Je reist in je huidige leven van 1 teken naar een ander teken toe. Dit laat ik je vaak zien in de consulten. Ook waar je ongeveer staat en wat je kijkpunten zijn en met welke je volop bezig bent. Als daar nog blokkades op zitten, haal ik deze meestal in het 2e consult in samenspraak met je samen weg. Ook kan je per email toegestuurd krijgen waar je levenslessen in zitten.

In alle gevallen wordt je bewuster van je levenslessen en welke je wel onder de knie heeft en welke je verder te leren hebt.

Mijn levensopdracht

Wat is de rode draad in jouw leven? Wil je een antwoord op vraag, dan kan ik je die geven. Op basis van je astrologische gegevens, dus geboortedatum, -tijd en -plaats, krijg je voor €39,50 een duidelijk antwoord, die bestaat uit ca 5 volle pagina’s. Wil je nog specifieker antwoord op je persoonlijke vragen, dan kan je daarna uiteraard bij mij terecht voor een consult.

Over Helena Struik

Bekijk ook de andere in de webshop. Al jaren begeleid ik mensen in het maken van de beste keuzes voor hen met betrekking tot verschillende levensvragen. Ik help hen daarbij met het definitief opruimen van blokkades die hiervoor in de weg zitten. Bekijk de verschillende diensten die ik aanbied om je te helpen met je blokkades.

Wil je een antwoord op deze vraag, dan kan ik je die geven. Op basis van jouw astrologische gegevens, dus geboortedatum, -tijd en -plaats, krijg je voor € 39,50 een duidelijk antwoord, die bestaat uit ca 5 volle pagina’s. Wil je nog specifiekere antwoord op jouw persoonlijke vragen, dan kun je daarna uiteraard bij mij terecht voor een consult.

Prijzen

Astrologische levensles

€39,50

Op basis van jouw astrologische gegevens, dus geboortedatum, -tijd en -plaats, krijg je een duidelijk antwoord, die bestaat uit ca 5 volle pagina’s.

Inschrijven

Stuur mij een mail met jouw geboortedatum, -tijd en -plaats. Maak het bedrag van € 39,50 over op rekeningnummer (IBAN) NL02INGB0005508808 t.n.v. H.J.Struik (BIC.Nr: INGBNL2A).

Zodra het bedrag ontvangen is zorg ik ervoor dat je binnen enkele dagen jouw astrologische levensles ontvangt.

 

helenastruik@xs4all.nl

 

06-24864559