Healing Akasha Kronieken

Een consult healing Akasha Kronieken bestaat o.a. uit het openen van je opgeslagen gegevens, die door een hogere spirituele niet aardse begeleider vrij wordt gegeven. Zij weten als geen ander de informatie die je nodig hebt door te geven. Dit wordt ook wel de Akashic Records Holders genoemd. Bij Helena Struik kan je terecht voor een consult Healing Akasha Kronieken.

The book of life

De Akasha Kronieken, ook wel the Book of Life genoemd, bevatten informatie over het verleden, heden en toekomst van iedereen. Alle handelingen, gedachten, intenties en emoties van je huidige leven en van je andere levens zijn hierin opgeslagen. Het is de registratie van de reis van je ziel. Tevens geeft The Book of Life de mogelijkheden van je toekomst weer. Kortom, The Book of Life is een enorme bibliotheek met gegevens van ieder mens, dus ook van jou. Als het nodig is, komt de essentie van een persoon die voor jouw belangrijk is in welke vorm dan ook naar voren. Veel inzicht komt juist over de 1 op 1 situaties, welke dit ook mogen zijn. Daarnaast gebeuren er ook healingen op energievelden die bij jouw vastzitten. Vooral healingen die je eigen zachte kracht weer volledig terugbrengen. De hoeveelheid informatie die je krijgt, is afhankelijk van je openheid en toegankelijkheid. Inzichten en het belichten van verschillende invalshoeken van je situatie komen tijdens het consult aan bod. Hoe de informatie van The Book of Life door komt, verschilt per persoon.

Beter contact met jezelf

Als je beter contact met jezelf krijgt, kom je er sneller achter wat bij jou diep van binnen resoneert. Is er iets wat je heel erg dwars zit of ben je op zoek naar de rode draad in jouw leven? Om hierachter te komen kan je jezelf verbinden met de Akasha kronieken. De Akasha kronieken zijn een energetisch archief waar alle gebeurtenissen in een kosmisch geheugen zijn opgeslagen. Je kan contact maken met de Akasha kronieken door o.a. een korte Akasha meditatie. Ik ben gespecialiseerd in het opruimen van energetische blokkades die jou in de weg zullen zitten en waar je ook weet van heb. Hierdoor zal je op een snellere wijze meer inzicht krijgen op jouw situatie en wat je hieraan kan doen.

Consult van max. 0,5 uur

€39,50,-

Consult van max. 2 uur

€99,-

Consult van max. 1,5 uur

€75,-

Inzicht in je huidige situatie

Je krijgt tijdens het consult inzicht in je huidige situatie om zo betere keuzes te kunnen maken. Ik raad je aan om na het consult lekker de tijd voor jezelf te nemen. Het consult werkt namelijk op een dieper niveau nog verder bij je door.

Vragen over Healing Akasha Kronieken?

Wil je meer informatie of heb je een vraag over Healing Akasha Kronieken of heb je een andere vraag? Neem dan gerust contact met mij op. Ik sta klaar om je bij jouw vragen te helpen. Je kan mij bereiken via het telefoonnummer (06) 248 64 559 of door een e-mail te sturen naar [email protected] Ik help je graag verder.

Verder is de praktijk in Rotterdam open op maandag tot 15.00 uur, dinsdag, woensdagmiddag en avond, donderdag, vrijdag. Wil je energetische blokkades opheffen en beter contact met jezelf? Bel of mail me.

Wat krijg je ervoor terug?

Inzichten in je huidige situatie, zodat je makkelijker je eigen richting kan bepalen.

Energetische blokkades opgeheven.

Meer leven vanuit je hart. Een beter contact met jezelf en daardoor met anderen.

Fijne werkrelaties en/of andere relaties.

Oplossen van schuldgevoelens.

Meer respect voor anderen en respect voor jezelf.

Terugpakken van je eigen kracht.

Moet ik zelf nog wat doen?

Ik raad je aan om van te voren de voor jouw belangrijke levensvragen op papier te zetten. Hoe beter jij je hebt voorbereid met gerichte vragen, die daadwerkelijk bij jou van “binnen leven” hoe dieper en inzichtelijker de antwoorden komen. Verder is het van belang dat je zo eerlijk mogelijk bent naar jezelf. Durf jij eerlijk naar jezelf te kijken?

Inschrijven

Al jaren begeleid ik mensen in het maken van de beste keuzes voor hen met betrekking tot verschillende levensvragen. Ik help hen daarbij met het definitief opruimen van blokkades die hiervoor in de weg zitten. Bekijk de verschillende diensten die ik aanbied om u te helpen met uw blokkades en/of remmende overtuigingen. Bekijk ook de andere producten in de webshop, zoals de aardingsmatten, die ook Deepak Chopra aanbeveelt om je eigen energie gecentreerd te houden en aardingslakens om beter te slapen.

[email protected]
06-24864559