Akasha Kronieken - Helena Struik

Akasha Kronieken

In het Sanskriet betekent Akasha ether, hemel (stralend) Het verwijst naar het onmetelijk groot kosmisch veld waarin alles tegelijk plaatsvindt en tijd niet bestaat. Ook het geheugenveld van het universum bevindt zich hier; het energetisch archief dat informatie bevat over verleden, heden en soms de directe toekomst. Alle handelingen, gedachten, intenties en emoties van je huidige leven en vorige leven(s) zijn in deze Akasha Kronieken opgeslagen. Het is een verslag van de reis van je ziel.

Door contact te maken met dit energetisch veld, kun je toegang krijgen tot jouw opgeslagen gegevens. De informatie die beschikbaar wordt, kan verhelderend, bevrijdend en helend zijn. Bijvoorbeeld bij familiestukken, werksituaties, fysieke, emotionele, spirituele of mentale problemen.

Door regelmatig verbinding te maken met de Akasha Kronieken krijg je meer zelfvertrouwen in eigen overtuigingen en het nemen van beslissingen. Je komt in contact met je diepste wezen en kunt vandaaruit jezelf (gaan) manifesteren. Dit resulteert in meer vertrouwen in het leven en meer grip op alle bijhorende facetten.

Akasha Kronieken Workshop

Een workshop bestaat uit twee bijeenkomsten van ongeveer 2 uur. In een kleine, veilige setting maak je kennis met de Akasha Kronieken. Na de eerste introductie en een korte clearingoefening volgt uitleg over de techniek, de vraagstelling en de gewaarwording (hoe weet je wanneer je in jouw Akasha Kronieken zit?). Vervolgens ga je op je eigen unieke wijze jouw Akasha Kronieken openen en ervaren

Akasha Kronieken Interactieve Lezingen

Tijdens de interactieve lezing neem ik je op een integere en liefdevolle manier mee in mijn verhaal. Ik geef iedereen voldoende ruimte om zelf te voelen, te ervaren en in overgave te gaan. Ik ondersteun mensen om zich – zonder oordeel – over te geven aan wat er zich kenbaar maakt: alles mag er zijn.

Akasha Kronieken Huiskamer Cirkel

De huiskamercirkels zijn bedoeld voor mensen die in kleine kring de Akasha Kronieken willen ervaren. Het zijn bijzondere momenten om met een aantal gelijkgestemden te beleven, van een eerste kennismaking tot een verdiepingsreeks. Dit gebeurt bij 1 van de deelnemers thuis. Afhankelijk van wat zich aandient, komen interessante oefeningen en technieken aan bod die je helpen krachtiger en liefdevoller in het leven te staan.