Akasha Kronieken

In het Sanskriet betekent Akasha ether, hemel (stralend) Het verwijst naar het onmetelijk groot kosmisch veld waarin alles tegelijk plaatsvindt en tijd niet bestaat. Ook het geheugenveld van het universum bevindt zich hier; het energetisch archief dat informatie bevat over verleden, heden en soms de directe toekomst. Alle handelingen, gedachten, intenties en emoties van je huidige leven en vorige leven(s) zijn in deze Akasha Kronieken opgeslagen. Het is een verslag van de reis van je ziel.

Door contact te maken met dit energetisch veld, kun je toegang krijgen tot jouw opgeslagen gegevens. De informatie die beschikbaar wordt, kan verhelderend, bevrijdend en helend zijn. Bijvoorbeeld bij familiestukken, werksituaties, fysieke, emotionele, spirituele of mentale problemen.

Door regelmatig verbinding te maken met de Akasha Kronieken krijg je meer zelfvertrouwen in eigen overtuigingen en het nemen van beslissingen. Je komt in contact met je diepste wezen en kunt vandaaruit jezelf (gaan) manifesteren. Dit resulteert in meer vertrouwen in het leven en meer grip op alle bijhorende facetten.