Akasha Kronieken consulten

Het consult duurt de 1e keer max 90 min. We beginnen met de vraagstelling van jou om vervolgens de intentie te zetten van de gewenste uitkomst. Daarna (of soms al voordat je komt) open ik het Akasha veld, om zodoende de energieen waar te nemen en weer te laten stromen. Het verbeteren van je levensenergie op de gewenste levens stukken. Uiteindelijk gaat het om jouw zelf organiserende kracht weer volop te laten flowen. Ik creëer een veilige setting, waardoor jij je snel op je gemak voelt. Dit zorgt dat we makkelijker bij diepere stukken kunnen komen. Het hangt helemaal van je vraagstelling af of we in 1 of meerdere keren tot diepgaande resultaten komen.

Begeleiding leren werken met jouw eigen Akasha Kronieken

Ook geef ik al jaren begeleiding in het leren omgaan met je eigen Akasha Kronieken veld. Je gaat dan zelf oefenen in hoe je eigen Akasha veld in te gaan, te leren ervaren, waar te nemen en te leren interpreteren. De duur hiervan is max 2 uur met een vervolgafspraak hierop. Het is een 1 op 1 begeleiding. Dit kan ook online gedaan worden. Dan is de duur 1 uur per keer. (in totaal 2 uur). Prijs live € 154,50 voor 2 x 2 uur. Prijs skype/zoom € 119,- 2 x 1 uur. Eventuele vervolgafspraken daarna zoom/skype van 1 uur zijn dan 55 euro.

Akasha Alignments € 69,50

Alignment betekent: het op één lijn brengen van … Bij de Akasha Alignments worden, onder mijn begeleiding, verschillende aspecten van jouw leven belicht en brengen we deze op één lijn met betrekking tot het onderwerp waarover jij helderheid wil krijgen. Als Akasha Aligner heb ik het vermogen om me heel snel en gemakkelijk in de verschillende soorten energieën van mensen te verplaatsen. Mijzelf hierin snel kunnen verplaatsen, tezamen met de zuivere verwoording en uitbeelding ervan, zorgt ervoor dat mensen mij steeds vaker vragen voor verschillende soorten opstellingen. Het gaat hierbij om het onderwerp en de intentie. In de kern zijn deze Akasha Alignments dus relatieopstellingen. Hierdoor krijgt de klant een beter beeld en gevoel! hoe hij/zij beter en anders met zijn/haar (zaken-) relatie en/of partner kan omgaan. Het gevolg hiervan is vanuit een beter begrip (van de beweegredenen) van de ander respectvol bouwen aan een betere connectie mét de ander. Prijs € 69,50 voor max 90 min en € 89,50 met een vaste representant erbij waarmee ik samenwerk.

Akasha Kronieken consult

€69,50

Sessie bij jouw thuis (excl reiskosten en evt tijd kosten)

€99,-

Akasha Kronieken online begeleiding (2 x 1 uur)

€119,-

Inzicht in je huidige situatie

Tijdens het consult, voel ik vaak de energieen aan waarover de vraagstukken gaan. Vaak beeld ik de interne wezenlijke stukken uit, als een soort van toneelspel. Door het zien hiervan, krijgen klanten vaak een aha gevoel en voelen zich erkend in hun "zijn", zonder oordeel. Dan gaat de bal sneller rollen en komen we vaak bij het gewenste resultaat uit.

Maandelijks Trajectbegeleiding

Vind je het prettig om maandelijks of 2 keer per maand begeleiding te krijgen of gecoacht te worden? Dan kunnen ook diepere oorzaken van blokkades en remmende overtuigingen sneller aangepakt worden, zodat je je ruimte krijgt om te leven ipv te overleven! Bij een afname van minimaal 5 keer een sessie, geldt een tarief van 299 euro indien op de praktijk deze sessies plaatsvinden.

Praktijk is op afspraak geopend. Wil je energetische blokkades opheffen en/of begeleiding in het oefenen van Akasha Kronieken ? Bel of mail me gerust.

Wat krijg je ervoor terug?

Inzichten in je huidige situatie, zodat je makkelijker je eigen richting kan bepalen.

Energetische blokkades opgeheven.

Meer leven vanuit je hart. Een beter contact met jezelf en daardoor met anderen.

Fijne werkrelaties en/of andere relaties.

Oplossen van schuldgevoelens en daardoor waardering voor jezelf en anderen

Aha momenten beleven.

Wat anderen zeggen over Helena

"Haar grote kracht is dat ze gedurende het werkproces jou het gevoel geeft dat ze zich eerder opstelt ten dienste van jou persoonlijk, terwijl zijzelf wel degelijk de helikopterview over de groep blijft behouden"

Inschrijven

Al jaren begeleid ik mensen in het maken van de beste keuzes voor hen met betrekking tot verschillende levensvragen. Ik help hen daarbij met het definitief opruimen van blokkades die hiervoor in de weg zitten. Bekijk de verschillende diensten die ik aanbied om u te helpen met uw blokkades en/of remmende overtuigingen. Bekijk ook de andere producten in de webshop, zoals de aardingsmatten, die ook Deepak Chopra aanbeveelt om je eigen energie gecentreerd te houden en aardingslakens om beter te slapen.

helenastruik@xs4all.nl
06-24864559