Huiskamer Cirkel - Helena Struik

Huiskamer Cirkel

De huiskamercirkels zijn bedoeld voor mensen die in kleine kring de Akasha Kronieken willen ervaren. Het zijn bijzondere momenten om met een aantal gelijkgestemden te beleven, van een eerste kennismaking tot een verdiepingsreeks. Dit gebeurt bij 1 van de deelnemers thuis.

Afhankelijk van wat zich aandient, komen interessante oefeningen en technieken aan bod die je helpen krachtiger en liefdevoller in het leven te staan. Het is een geweldige manier om je bewustzijn te verhogen en handvatten te ontvangen, zodat je het leven kunt leiden wat jij wilt en wat voor jou bestemd is.

Het maakt niet uit op welk levensgebied, of het fysieke, emotionele, spirituele of mentale onderwerpen zijn of gaat over contact met overledenen. Ik kan een groot veld dragen, zorg voor versnelling, en doorzie patronen. Daardoor kunnen de deelnemers, die hiervoor open staan, veranderen.

  • kijken naar wat gezien mag worden
  • inzicht in jouw rode draad
  • beter contact met jezelf en anderen
  • toekomstrichtingen concreet uitzetten
  • negatieve blokkades/overtuigingen transformeren

Heb jij 4 of 5 leuke mensen die dit willen doen bij 1 van deze deelnemers thuis? Ik hoor het graag.
Minimaal 4 en maximaal 5 deelnemers

Fijne geleide meditaties, prachtige healingen, inzichten, antwoorden via de oefeningen, voelen van onze pijntjes en krachten, en de aha-momenten vanuit ieders persoonlijke Bron. Met veel humor, veel lachen en plezier. We hebben heerlijk gespeeld met elkaar. Dank, dank, dank, wij voelen ons blij en dankbaar’

2x 3 uur

Prijs is excl. reiskosten

€109,-

Inschrijven

Stuur of bel mij indien je graag een huiskamer cirkel of interactieve lezing verzorgd wil hebben.
De prijs voor een interactieve lezing is afhankelijk van waar de interactieve lezing gehouden wenst te worden min 210 euro excl reiskosten.
De duur van de interactieve lezing is ca 2 uur.

helenastruik@xs4all.nl
06-24864559