Interactieve Akasha Kronieken Lezing - Helena Struik

Interactieve Akasha Kronieken Lezing

Akasha Kronieken Interactieve Lezingen

Tijdens de interactieve lezing neem ik je op een integere en liefdevolle manier mee in mijn verhaal. Ik geef iedereen voldoende ruimte om zelf te voelen, te ervaren en in overgave te gaan. Ik ondersteun mensen om zich – zonder oordeel – over te geven aan wat er zich kenbaar maakt: alles mag er zijn.

De lezing heeft een open, speels karakter en is vooral inspirerend. Op een ludieke, luchtige en humorvolle manier maak ik een koppeling tussen het aardse en spirituele en weet ik confronterende taboes en thema’s te belichten. Ik maak verbinding met de mensen in de zaal, connect meestal ook met een bepaald persoon om de inhoud van wat ik overbreng te vertalen naar een concreet voorbeeld.

De ervaring leert dat ik een grote innerlijke kracht uitstraal, die iedereen direct op het gemak stelt en vertrouwen wekt. Ik weet snel een aangename sfeer binnen de groep te creëren.

Akasha Kronieken zelf leren “lezen”?

Al jaren begeleid ik deelnemers in het leren “lezen” van hun eigen Akasha Kronieken. Het Akasha veld lezen kan dienen in verschillende gebieden, zoals familiestukken, werksituaties, huidige/vorige levens ziekten en relationele stukken. Door het openen van Akasha Kronieken hervindt je rust in jezelf. Krijg je zelfvertrouwen in eigen overtuigingen en het nemen van beslissingen. Ook kan je jouw eigen levensstuk zien, horen en voelen. Hervinden van ruimte voor jezelf en knellende blokkades oplossen hoort hier ook bij.

Duur 2 keer 2 uur. Onderling de data af te stemmen. Prijs € 154,50. Praktisch werkboek “Hemels avontuur” (niet verplicht) 15 euro.

Akasha Kronieken begeleiding/cursus voor 2 deelnemers

Wil je graag zelf de Akasha Kronieken leren lezen en dit onder begeleiding doen samen met een collega of kennis of vriend(in)? Al jaren begeleid ik deelnemers in het zelf leren omgaan van hun Akasha Kronieken.

Duur 2 keer 135 min. Onderling de data af te stemmen. Prijs 125 euro p.p. voor die 2 keer. Praktisch werkboek Hemels Avontuur is aan te schaffen voor 15 euro.

Haar verhaal inspireert om na een lezing zelf meteen aan de slag te gaan met vragen, valkuilen, ontwikkel punten en blokkades

Interactieve Akasha lezing 2,5 uur

Prijs is excl. reiskosten

€ 224,-

Akasha Kronieken zelf leren "lezen" 2 x 2 uur

Boek "Hemels Avontuur" € 15

€ 154,50

Inschrijven

Al jaren begeleid ik mensen in het maken van de beste keuzes voor hen met betrekking tot verschillende levensvragen. Ik help hen daarbij met het definitief opruimen van blokkades die hiervoor in de weg zitten. Bekijk de verschillende diensten die ik aanbied om u te helpen met uw blokkades en/of remmende overtuigingen. Bekijk ook de andere producten in de webshop.

helenastruik@xs4all.nl
06-24864559