Workshop - Helena Struik

Akasha Kronieken Workshops

Een workshop bestaat uit twee bijeenkomsten van ongeveer 2 uur. In een kleine, veilige setting maak je kennis met de Akasha Kronieken. Een workshop bestaat uit twee bijeenkomsten van ongeveer 2 uur. In een kleine, veilige setting maak je kennis met de Akasha Kronieken. Na de eerste introductie en een korte clearingoefening volgt uitleg over de techniek, de vraagstelling en de gewaarwording (hoe weet je wanneer je in jouw Akasha Kronieken zit?). Vervolgens ga je op je eigen unieke wijze jouw Akasha Kronieken openen en ervaren. Wat je hebt gevoeld en beleefd mag daarna met de groep gedeeld en besproken worden. Ter afsluiting is er nog een spirituele boost en krijg je wat huiswerk mee.

2e workshopdag

Tijdens de tweede bijeenkomst pakken we de draad op met een aantal andere oefeningen. Je opent opnieuw jouw Akasha Kronieken en leert hoe je meer verdieping kunt creëren. Tevens krijg je eenvoudige technieken mee om in jouw krachtveld te blijven als je met anderen (ook zonder Akasha) in interactie bent. Het is vooral vertoeven in een warm bad vol positieve energie, waardoor je heerlijk opgeladen naar huis gaat.

Info producten Schussler

Dr. Schüssler was een homeopathische arts. Hij zocht naar een eenvoudige geneeswijze en ging daartoe storingen, die wij ziektes noemen, grondig onderzoeken. Hij ontdekte dat de meeste ziektes op een tekort aan mineraalzouten terug te voeren zijn. En wel op een heel specifiek tekort: een tekort binnen in de cel! Schüssler kwam tot het inzicht dat de gezondheid van de cel en daarmee de gezondheid van het lichaam ontstaat door het aanvullen van deze tekorten. Zo is Celzout nr 8 bijvoorbeeld goed voor gifadrijving van metalen, helpt gevoelens van depressie en teleurstelling te verminderen en emoties beter te reguleren. Celzout nr 4een mineraal voor het loslaten van de zorgen om de toekomst. Het denken niet los kunnen laten of stil kunnen zetten, omdat het gevoel niet gebruikt kan worden. Gevoelens kunnen toestaan en deze gebruiken. Maakt de geest soepeler. Bij angst voor tegenslag en het constant blijven malen van de gedachten, speciaal met betrekking tot de toekomst.

Akasha Kronieken Workshop 2 dagdelen p.p.

€88,-

Sessie bij jouw thuis (excl reiskosten en evt tijd kosten)

€99,-

Sessie in mijn praktijk

€69,50

Wat gebeurt er tijdens de Akasha Workshop en hoelang duurt het?

1.Je gaat jezelf, anderen en de omgeving beter voelen. 2. Je krijgt technieken om in je krachtveld te blijven. 3. Meer inzicht in je huidige situatie . 4. duidelijkheid over specifieke levensvragen. 5. De essentie van jezelf meer voelen. Min 6 en max 8 deelnemers. Duur 2x 135 min. Prijs per deelnemer € 88.- Prijs praktisch werkboek € 15.- (aanschaf boek is niet verplicht).

Maandelijks Trajectbegeleiding

Vind je het prettig om maandelijks of 2 keer per maand begeleiding te krijgen of gecoacht te worden? Dan kunnen ook diepere oorzaken van blokkades en remmende overtuigingen sneller aangepakt worden, zodat je je ruimte krijgt om te leven ipv te overleven! Bij een afname van minimaal 5 keer een sessie, geldt een tarief van 299 euro indien op de praktijk deze sessies plaatsvinden.

Praktijk is op afspraak geopend. Wil je energetische blokkades opheffen en/of begeleiding in het oefenen van Akasha Kronieken ? Bel of mail me gerust.

Wat krijg je ervoor terug?

Inzichten in je huidige situatie, zodat je makkelijker je eigen richting kan bepalen.

Energetische blokkades opgeheven.

Meer leven vanuit je hart. Een beter contact met jezelf en daardoor met anderen.

Fijne werkrelaties en/of andere relaties.

Oplossen van schuldgevoelens.

Meer respect voor anderen en respect voor jezelf.

Terugpakken van je eigen kracht.

Wat anderen zeggen over Helena

"Haar grote kracht is dat ze gedurende het werkproces jou het gevoel geeft dat ze zich eerder opstelt ten dienste van jou persoonlijk, terwijl zijzelf wel degelijk de helikopterview over de groep blijft behouden"

Inschrijven

Al jaren begeleid ik mensen in het maken van de beste keuzes voor hen met betrekking tot verschillende levensvragen. Ik help hen daarbij met het definitief opruimen van blokkades die hiervoor in de weg zitten. Bekijk de verschillende diensten die ik aanbied om u te helpen met uw blokkades en/of remmende overtuigingen. Bekijk ook de andere producten in de webshop, zoals de aardingsmatten, die ook Deepak Chopra aanbeveelt om je eigen energie gecentreerd te houden en aardingslakens om beter te slapen.

[email protected]
06-24864559