Akasha sessie of Akasha workshop - Helena Struik

Akasha Kronieken sessie

Steeds vaker komen er klanten die met bepaalde diepere blokkades worstelen. Het blijkt vaak dat dit diepere blokkades zijn, waarmee ze zich niet echt gezien of gehoord voelen. Niets is mij vreemd en vaak blijken het zielendelen in de persoon te zijn die weer aansluiting willen hebben, en zich weer veilig willen voelen. Mijn specialisatie is in deze laatste jaren steeds meer naar deze belangrijke thema's blokkades gegaan. Ik heb t vermogen dit ook uit te beelden en samen met de klant te kijken hoe deze aansluiting in alle veiligheid weer kan plaatsvinden. Vaak voel ik de energetische vertwijfeling en pijn van deze blokkade en kan ik dit vertalen. Tevens ben ik in staat bepaalde korte mini opstellingen te doen omdat ik heel makkelijk tussen alle er toe doende energieen switch, waardoor jij als klant het totaalplaatje te zien krijgt als een soort van film. Dat geeft inzichten.

Akasha Kronieken workshop

Tijdens deze bijeenkomst van 2,5 uur krijgen de dlnrs de beginselen mee van het openen van hun eigen Akasha Kronieken. Na uitleg gaan de deelnemers hun eigen Akasha veld in. Voordat we dit doen vindt er nog een oefening plaats om de dlnrs in een diepere meditatie laag te laten komen. Tevens krijg je eenvoudige technieken mee om in jouw krachtveld te blijven als je met anderen (ook zonder Akasha) in interactie bent. Het is vooral vertoeven in een warm bad vol positieve energie, waardoor je heerlijk opgeladen naar huis gaat.

Traject begeleiding voor andere zaken dan Akasha zaken

Sta je op een kruispunt en weet je even niet wat te doen? Of het nu op werkgebied, relaties of overig gebied is. Mijn jarenlange ervaring als procesbegeleider en reintegratie coach, dit gecombineerd met mijn vermogen om in het in diepere zaken te kunnen duiken, zonder het te zwaar te maken, zorgen ervoor dat ik snel tot de kern kom waar het om draait. Dan kunnen ook evt oorzaken van blokkades en remmende overtuigingen sneller aangepakt worden, zodat je je ruimte krijgt om te leven ipv te overleven!

Akasha Kronieken sessie

€69,50

Sessie bij jouw thuis (excl reiskosten en evt tijd kosten)

€99,-

Akasha Kronieken workshop (min 6 dlnrs)

€ 55,- p.p

Info producten dr. Schussler

Dr. Schüssler was een homeopathische arts. Hij zocht naar een eenvoudige geneeswijze en ging daartoe storingen, die wij ziektes noemen, grondig onderzoeken. Hij ontdekte dat de meeste ziektes op een tekort aan mineraalzouten terug te voeren zijn. En wel op een heel specifiek tekort: een tekort binnen in de cel! Schüssler kwam tot het inzicht dat de gezondheid van de cel en daarmee de gezondheid van het lichaam ontstaat door het aanvullen van deze tekorten. Zo is Celzout nr 8 bijvoorbeeld goed voor gifadrijving van metalen, helpt gevoelens van depressie en teleurstelling te verminderen en emoties beter te reguleren. Celzout nr 4een mineraal voor het loslaten van de zorgen om de toekomst. Het denken niet los kunnen laten of stil kunnen zetten, omdat het gevoel niet gebruikt kan worden. Gevoelens kunnen toestaan en deze gebruiken. Maakt de geest soepeler. Bij angst voor tegenslag en het constant blijven malen van de gedachten, speciaal met betrekking tot de toekomst.

Wil je energetische blokkades opheffen en/of begeleiding in het oefenen van Akasha Kronieken ? Bel of mail me gerust.

.

Wat anderen zeggen over Helena

"Haar grote kracht is dat ze gedurende het werkproces jou het gevoel geeft dat ze zich eerder opstelt ten dienste van jou persoonlijk, terwijl zijzelf wel degelijk de helikopterview over de groep blijft behouden"

Inschrijven

Al jaren begeleid ik mensen in het maken van de beste keuzes voor hen met betrekking tot verschillende levensvragen. Ik help hen daarbij met het definitief opruimen van blokkades die hiervoor in de weg zitten. Bekijk de verschillende diensten die ik aanbied om u te helpen met uw blokkades en/of remmende overtuigingen. Bekijk ook de andere producten in de webshop, zoals de aardingsmatten, die ook Deepak Chopra aanbeveelt om je eigen energie gecentreerd te houden en aardingslakens om beter te slapen.

helenastruik@xs4all.nl
06-24864559