Astrologische levenslessen

We zijn allemaal met verschillende belangrijke levenslessen op aarde gekomen. Voor iedereen loopt er echter één rode draad door dit leven. Dit is uw persoonlijke levensopdracht. Oftewel, de belangrijkste lessen waarmee u in dit leven bent gekomen en die u het beste in dit leven kunt oplossen. Met welke belangrijke levenslessen bent u hier op aarde gekomen? Ik kan u helpen bij het vinden van uw astrologische levensles.

Mijn levensles

Levenslessen worden vaak op uw pad geplaatst, met de bedoeling dat u er wat van leert en dat u verstaat dat het een levensles is. Door bewust te leven en te denken, verstaat u de diepere bedoeling van een levensles, en zult u hem meer naar u toe trekken, om hem te doorgronden en te doorleven. Als u terugkijkt op uw leven begrijpt u vaak de dingen die u meegemaakt heeft. U ziet een duidelijke lijn en dingen die u vijf jaar geleden nog niet begreep, snapt u nu wel. Dat was dus een levensles. Soms zijn die levenslessen moeilijk, en komt u in opstand, maar u komt er altijd wijzer uit. U moet bereid zijn om te willen leren en het te doorvoelen met uw hele wezen. Anders zullen steeds dezelfde lessen op uw pad komen, net zolang tot u het begrijpt.

Astrologische levensles

De belangrijkste diepere levenslessen zijn in de Astrologie terug te vinden. U reist in uw huidige leven van 1 teken naar een ander teken toe. Dit laat ik u vaak zien in de consulten. Ook waar u ongeveer staat en wat uw ijkpunten zijn en met welke u volop bezig bent. Als daar nog blokkades op zitten, haal ik deze meestal in het 2e consult in samenspraak met u samen weg. Ook kan u per email toegestuurd krijgen waar uw levenslessen in zitten. In alle gevallen wordt u bewuster van uw levenslessen en welke u wel onder de knie heeft en welke u verder te leren heeft.

Mijn levensopdracht

Vraagt u zich wel eens af: Wat is mijn opdracht in dit leven? Dat is heel normaal. Wilt u een antwoord op deze vraag, dan kan ik u die geven. Op basis van uw astrologische gegevens, dus geboortedatum, -tijd en -plaats, krijgt u voor € 35, - een duidelijk antwoord, dat bestaat uit ca 5 volle pagina’s. Wilt u nog specifieker antwoord op uw persoonlijke vragen, dan kunt u daarna uiteraard bij mij terecht voor een consult.

Over Helena Struik

Bekijk ook de andere in de webshop. Al jaren begeleid ik mensen in het maken van de beste keuzes voor hen met betrekking tot verschillende levensvragen. Ik help hen daarbij met het definitief opruimen van blokkades die hiervoor in de weg zitten. Bekijk de verschillende diensten die ik aanbied om je te helpen met je blokkades.

Waar ik je mee kan helpen

Wil je informatie over jouw eigen levensopdracht of levensles, dan kan ik je die geven. Op basis van jouw astrologische gegevens, dus geboortedatum, -tijd en -plaats, krijg je voor € 39,50 een duidelijk antwoord, die bestaat uit ca 5 volle pagina’s. Wil je nog specifiekere antwoord op jouw persoonlijke vragen, dan kun je daarna uiteraard bij mij terecht voor een consult.

Astrologische levensles

Op basis van jouw astrologische gegevens, dus geboortedatum, -tijd en -plaats, krijg je een duidelijk antwoord, die bestaat uit ca 5 volle pagina’s.

€39,50

Inschrijven

Stuur mij een mail met jouw geboortedatum, -tijd en -plaats. Maak het bedrag van € 39,50 over op rekeningnummer (IBAN) NL02INGB0005508808 t.n.v. H.J.Struik (BIC.Nr: INGBNL2A).

Zodra het bedrag ontvangen is zorg ik ervoor dat je binnen enkele dagen jouw astrologische levensles ontvangt.

[email protected]
06-24864559