Astrologische zielenmissies

We komen allemaal met verschillende zielenmissies en taken op aarde. In deze blauwdruk van je leven kun je echter één rode draad onderscheiden; dit is je persoonlijke levensopdracht, je missie. Oftewel, de belangrijkste les (ontwikkeling) die je het beste in dit leven kunt aangaan. Aan de hand van jouw astrologische gegevens (geboortedatum, -tijd en -plaats) kun je de blauwdruk van je leven in kaart brengen. Dit geeft informatie over je karakter, je drijfveren en verborgen talenten, maar ook over je valkuilen en uitdagingen. Kortom, het laat de krachten en mogelijkheden zien die in essentie aanwezig zijn en zich verder willen ontwikkelen.

Jouw zielenmissies

Wil je weten met welke zielenmissie ben jij op aarde bent gekomen? Ik help je bij het vinden van jouw astrologische zielenmissies. Wanneer je je bewust bent van je zielensmissies, kun je de diepere betekenis vaak beter omarmen. Doordat je aandacht besteedt aan deze opdrachten, trek je deze naar je toe en kun je deze sneller doorgronden en doorleven. In feite help je dit ontwikkelingsproces een handje mee. Want, totdat de zielenmissies voltooid is, blijft deze zich in verschillende vormen herhalen, tot je dit totaal hebt geleerd. We kijken waar je nu ongeveer staat en wat momenteel de ijkpunten zijn waarmee je volop bezig bent. Eventuele blokkades en overtuigingen die het bereiken van jouw levensles belemmeren, kunnen we in een persoonlijk consult weghalen, zodat je jezelf optimaal kunt ontwikkelen. Het is ook een optie om per email informatie over je astrologische levensles te ontvangen. In alle gevallen word je je bewuster van je belangrijkste levensles(sen) en wat je in relatie tot die les nog kunt doen en bereiken. "

Astrologische levensles

De belangrijkste diepere levenslessen zijn in de Astrologie terug te vinden. Je reist in je huidige leven van 1 teken naar een ander teken toe. Dit laat ik jou zien in de consulten. Ook waar je ongeveer staat en wat je ijkpunten zijn en met welke je volop bezig bent. Als daar nog blokkades op zitten, haal ik deze meestal in het 2e consult in samenspraak met jou samen weg. Ook kan je per email toegestuurd krijgen waar jouw levenslessen in zitten. In alle gevallen wordt je bewuster van je levenslessen en welke je wel onder de knie hebt en welke je verder te leren hebt.

Astrologie in jouw huiskamer

In jouw huiskamer thuis is het inspirerend en gezellig om in kleine kring je astrologische levenslessen te vergelijken en te bespreken met andere gelijkgestemden. Dit leidt vaak tot extra inzichten. En dit gebeurt in een veilige sfeer die ik direct weet te creeeren. Prijs per persoon 59 euro exclusief reiskosten. Dit is voor 4 personen voor een dagdeel. Woon je buiten Zuid Holland, dan komen er tijdkosten bij. Dit is afhankelijk van waar je woont. Deze kosten kan je splitsen met de 3 andere deelnemers. Varieert tussen de 25 en 100 euro.

Over Helena Struik

Een reactie van een klant over astrologische levenslessen: "Mijn oprechte dank voor je beschrijving van mijn levenslessen horoscoop Helena! Het verklaart veel en ik voel me erdoor gesterkt" Bekijk ook de andere in de webshop. Al jaren begeleid ik mensen in het maken van de beste keuzes voor hen met betrekking tot verschillende levensvragen. Ik help hen daarbij met het definitief opruimen van blokkades die hiervoor in de weg zitten. Bekijk de verschillende diensten die ik aanbied om je te helpen met je blokkades.

Remmende overtuigingen

We hebben allemaal onbewuste overtuigingen die zonder dat we het door hebben, als een automatische piloot jouw leven draaien. Soms zijn dit positieve overtuigingen die jou daadwerkelijk vreugde geven en soms zitten hier diepere overtuigingen die zorgen dat je of in je angst blijft zitten of steeds moeilijkheden hierdoor (onbewust) krijgt. In een sessie begeleid ik jou in het traceren van deze remmende overtuigingen en de lading hiervan af te halen. Daarna buigen we deze samen om naar een positive overtuigingen, die jou vreugde blijft geven. Doen? Prijs bij jouw thuis (binnen Zuid Holland), € 99,- excl reiskosten. Op mijn praktijk € 69,50.

Negatieve overtuigingen

Ontdek je remmende overtuigingen en buig ze om en haal de vreugde weer binnen in je hart

€ 69,50 of € 99 (excl reiskosten)

Inschrijven

Digitaal Astrologische levenslessen

Op basis van jouw astrologische gegevens (geboortedatum, -tijd en -plaats) ontvang je via mail uitgebreide informatie over jouw persoonlijke levensopdracht of levenslessen. Prijs € 39.50.

Stuur mij een mail met jouw geboortedatum, -tijd en -plaats. Maak het bedrag van € 44,50 over op rekeningnummer (IBAN) NL37 KNAB 0255498888 t.n.v. H.J.Struik (BIC.Nr: KNABNL2H.).

Zodra het bedrag ontvangen is zorg ik ervoor dat je binnen enkele dagen jouw astrologische zielenmissies digitaal ontvangt.

Persoonlijke sessie astrologische zielenmissies

In een persoonlijk sessie krijg je specifiekere antwoord op jouw vragen rondom je astrologische zielenmissies. Kansen, talenten en valkuilen worden verder uitgediept. Prijs bij jouw thuis € 99,- (max 90 min excl reiskosten 0,21 c per km, indien in Zuid-Holland)  Prijs in mijn praktijk € 69,50 (max 75 min)

helenastruik@xs4all.nl
06-24864559