Feng Shui nummer - Helena Struik

Feng Shui nummer

Jouw persoonlijke Feng Shui-nummer

Jouw persoonlijke ‘nummer’ leert je alles over je locatie (dus hoe je zit, slaapt, werkt etc). De locatie is echt mega belangrijk. Om op de juiste locatie te zijn (zitten, werken of slapen) kan echt je leven veranderen. Dit document ondersteunt jouw beste locatie op basis van je geboorte gegevens.

Je omgeving beinvloedt je mind (bewust en onbewust) alsmede daardoor de Law Of Attraction en de resultaten die hieruit voorvloeien

Beter Chi door je feng shui nummer

De Chinese Feng Shui meesters begrepen al meer dan 4000 jaar hoe de omgeving jouw energie van je gedachten en gevoelens en daardoor jouw acties beïnvloedt.

Het is mogelijk de Chi, de energie, betere positieve richting te geven door jou tijdens het slapen of overdag in een andere bij jouw passende richting te zetten waardoor je positievere resultaten boekt.

Om dit proces richting te geven, hoor je eerst je persoonlijke energie nummer te weten. Dit wordt vastgesteld aan de hand van je geboorte datum.

Feng shui nummers voor mannen en vrouwen

Er zijn in de Feng Shui verschillen tussen mannen en vrouwen nummers. Dit ook omdat mannen en vrouwen verschillend ‘gewired” zijn. Dus iemand met het zelfde geboortejaar kan voor de vrouw een ander persoonlijk nummer geven dan voor een man in dat zelfde geboortetijdstip.

Meer weten over je persoonlijke energie nummer en hoe dit voor jou het beste werkt? Als je je persoonlijke nummer weet dan weet jij je Energetische Archetype waarmee je het volgende dan mee krijgt nl: Je ziel lessen, De kleuren die hierbij horen. Je optimale professionele keuzes, gezondheid, relaties en wijsheid. Daarnaast je persoonlijke Feng Shui activitaties voor je slaapkamer, woonkamer en kantoor/werkruimte

Of meer weten over Feng Shui for Business? Prijs: 25 euro

Dit document (voor je kantoor thuis of op je werk) geeft je de meeste handige en praktische tips om je zaken op je kantoor of in je kantoorruimte beter te laten stromen.

Mijn diensten

Al jaren begeleid ik mensen in het maken van de beste keuzes voor hen met betrekking tot verschillende levensvragen. Ik help hen daarbij met het definitief opruimen van blokkades die hiervoor in de weg zitten. Bekijk de verschillende diensten die ik aanbied om u te helpen met uw blokkades. Bekijk ook de andere producten in de webshop.