Feng Shui - Helena Struik

Feng Shui

 

­­Feng Shui, de eeuwenoude filosofie en energie systeem.

Feng-Shui is een milennia oud begrip in Oost Azië (echte oorsprong is niet bekend, maar de meeste mensen beschouwen China als land van oorsprong) en is een methode om verschillende soorten energie in een ruimte te herstructureren. Als je Feng Shui letterlijk zou vertalen kom je uit op iets als Wind en water. Dit zijn twee natuurverschijnselen die van invloed zijn op de stroming van energie. Energie is overal om ons heen, en in een ruimte kan deze energie zich bundelen of een blokkade vormen. De inrichting van je ruimte, woning, kantoor, etc. is dus bepalend voor de stroming van de energie. Feng Shui richt zich op een harmonisch geheel van de leefomgeving met natuurlijke vormen (iets wat je in deze tijd steeds minder ziet): de meeste voorwerpen en vormen zijn door de mens gemaakt. Door met Feng-Shui bezig te zijn kan je mens en ruimte geheel in harmonie met elkaar brengen en daardoor positiever in het leven staan.

De echte werkende Feng Shui heb ik geleerd van Marie Diamond (bekend van de film “The Secret). En ik merk dat dit positief doorwerkt, mits je alles in de goede richting heb gezet met de juiste spullen geactiveerd. Mijn leven is mede een stuk harmonieuzer geworden hierdoor.

 

Je kunt bij mij ook terecht als jij inzicht wilt in je eigen feng shui nummer of als je jouw werkplek volgens de feng shui richtlijnen zou willen inrichten.

De Law of Attraction en Feng Shui

De Law of Attraction wet (de wet van aantrekkingskracht), gaat uit van het principe ‘like attracts, like principe’. Het betekent dat het gelijke het gelijke aantrekt. Datgene waarop jij je focust, dat komt je toe. Het is dus eigenlijk ook een wet van aantrekken en afstoten. En dit onderdeel van aantrekken/afstoten speelt zich 95% in je onderbewustzijn en voor 5% in je bewustzijn af.

Ze zeggen wel dat Feng Shui eenderde deel uitmaakt van deze Law of Attraction.  Ze noemen het ook wel Earth luck. Dit houdt in dat als je Feng Shui juist toepast in jouw omgeving je dit eenderde van jouw  Law of Atrraction verhoogt. De andere twee delen zie je hieronder staan.

feng shui pauw

De universele “Law of Attraction” bestaat uit 3 delen:

1. Spiritual Luck, de lessen waarmee je geboren bent
2. Human Luck. Dus hoe je denkt, hoe je voelt en je acties. Wat doe je om je eigen geluk te bevorderen.
3. Earth Luck. Je omgeving die constant invloed op je uitoefent. Dit veranderen heeft groot effect op je. Dit zit ook veel in je onderbewustzijn. Je omgeving beïnvloedt jouw onderbewuste. Het kan dit blokkeren of stimuleren. Een voorbeeld hiervan zijn afbeeldingen die jou onbewust kunnen blokkeren. Dit is te leren via Feng Shui.
Belangrijk is om in zoveel mogelijk in overeenstemming te komen met deze drie delen

Feng Shui helpt je verder om jezelf -en je ziel- lessen over je succes, gezondheid, relaties en je spirituele wijsheid beter te begrijpen.

Feng Shui geeft je nieuwe aanreikingen zodat je Law of Atrraction resultaten beter uitkomen. Het helpt je beter te verbinden met het Universum, maar ook hoe de vier levensgebieden (Succes, Relaties, Gezondheid en Wijsheid) beter voor jou gaan werken. Het helpt je tevens om meer geld in je leven te laten stromen. Deze Feng Shui opzet ondersteunt jou om je dromen over succes sneller en met meer gemak te laten uitkomen.

De impact van Feng Shui word je duidelijk als je hier mee gaat werken. Als je deze regels toepast in je huis, en je kantoor dan ga je steeds meer begrijpen hoe jouw omgeving inwerkt op je onbewuste, die op zijn beurt weer je bewuste en acties aandrijft. Je onderbewuste regeert voor de grootste tijd over je handelingen en acties. Als je omgeving zoveel invloed heeft op je onbewuste, dan ga je al snel snappen hoe je dit beter kunt aansturen in jouw voordeel!

Contact

Wil je jouw leven compleet Feng Shui inrichten en heeft u hulp daarbij nodig? Dan dan gerust contact met mij op. Ik ben te bereiken via 06 248 64 559 en via [email protected]. Bekijk ook de andere producten in de webshop. Al jaren begeleid ik mensen in het maken van de beste keuzes voor hen met betrekking tot verschillende levensvragen. Ik help hen daarbij met het definitief opruimen van blokkades die hiervoor in de weg zitten. Bekijk de verschillende diensten die ik aanbied om u te helpen met uw blokkades.