Levensdoelen en Levensmissies - Helena Struik

Levensdoelen en Levensmissies

Veel mensen zijn op zoek naar hun levensmissies en levensdoelen. Dit staat redelijk goed beschreven in een aantal disciplines van de Human Design Strategy zoals de Feng Shui, de Westerse Astrologie, de Numerologie. Op zoek naar mijn levensmissies & levensdoelen kwam ik hier in de loop der jaren met vallen en opstaan achter en ontdekte dat er ook vele levenslessen op dieper niveau bestaan volgens de betere Astrologie.

Inzicht in je levensmissie

Mijn cursus Akasha-kronieken zal je meer inzicht geven in je levensmissie. Dit is ook een van mijn voornaamste doelen die ik samen met jou en de Akasha-kronieken wil behalen. Iedereen heeft een levensmissie. Het is aan jou om deze te vinden. Je hoeft dit uiteraard niet alleen te doen. Je kunt het wel eerst door mij  laten uitzoeken.

Levensdoelen & Levensmissie
€37,00

Ben je er klaar voor? Wil je jouw levensdoelen en levensmissies weten?

Wil je in ieder geval weten of dit overeenkomt met wat je diep van binnen voelt en soms nog niet durft aan te gaan, (hetgeen zo menselijk is). Als je het eenmaal weet, dan is het makkelijker hier naar toe te leven dan als je hiervan niet bewust bent. Het is dan ook gemakkelijker om de vorm voor jou uiteindelijk te vinden hierin.

Wil jij helder en duidelijk jouw levensdoelen en levensmissie, alsmede waar je belangrijke blokkades zitten? Tegen een betaling van €37 stuur ik je dit op basis van je geboortedatum.