Akasha Kronieken Opstelling

Akasha Kronieken Opstellingen

Akasha Kronieken opstellingen zorgen ervoor dat er vrij snel naar de essentie en antwoord van de vraagstelling wordt gegaan. Een Akasha (levens)opstelling maakt dit o.a. duidelijk voor je en is voor iedereen toegankelijk, ongeacht je achtergrond. Het is praktisch en prettig om te doen. Bovendien zie je een stuk van je leven zich voor je ogen ontvouwen en ook wat de effecten zijn als je hierin anders wilt gaan reageren. Bovendien krijg je de gelegenheid om ook zelf te voelen wat deze andere effecten met je doen.

Wat zijn Akasha Kronieken?

Akasha Kronieken geeft informatie over het verleden, heden en soms een stukje directe toekomst. Alle handelingen, gedachtens, intenties en emoties van je huidige leven en van je vorige leven zijn hierin opgeslagen. Het geeft de reis die je ziel gemaakt heeft aan. Het geeft de mogelijkheden van de toekomst aan.

Akasha Kronieken Lezen?

Het Akasha veld lezen kan dienen in verschillende gebieden, zoals familiestukken, werksituaties, huidige/vorige levens ziekten en relationele stukken. Door het openen van Akasha Kronieken hervindt je rust in jezelf. Krijg je zelfvertrouwen in eigen overtuigingen en het nemen van beslissingen. Ook kan je jouw eigen levensstuk zien, horen en voelen. Hervinden van ruimte voor jezelf en knellende blokkades oplossen hoort hier ook bij.

Vragen over Akasha Kronieken Opstellingen

Wil je meer informatie of heb je een vraag over Akasha Kronieken  opstellingen of heb je een andere vraag? Neem dan gerust contact met mij op. Ik sta klaar om je bij al je vragen te helpen. Je kan mij bereiken via het telefoonnummer (06) 248 64 559 of door een e-mail te sturen naar [email protected] Ik help je graag verder. Verder is de praktijk in Rotterdam open op maandag, dinsdag, woensdagmiddag en avond en donderdag.

1,5 uur voor 1 persoon

2e persoon erbij als figurant is 25 euro extra

€75,-

2 uur voor 1 persoon

2e persoon erbij als figurant is 25 euro extra

€99,-

Inschrijven

Al jaren begeleid ik mensen in het maken van de beste keuzes voor hen met betrekking tot verschillende levensvragen. Ik help hen daarbij met het definitief opruimen van blokkades die hiervoor in de weg zitten. Bekijk de verschillende diensten die ik aanbied om u te helpen met uw blokkades en/of remmende overtuigingen. Bekijk ook de andere producten in de webshop.

[email protected]
06-24864559