Akasha Workshop Eindhoven zondag 26 januari

26 januari

14:00 - 16:30

Eindhoven

Er bestaat een onmetelijk kosmisch geheugenveld, ook wel de Akasha Kronieken genoemd. Dit veld is – anders dan lange tijd werd aangenomen – snel en eenvoudig toegankelijk voor iedereen. In deze korte cursus gaan we, onder leiding van Helena, oefenen in het werken met de Akasha Kronieken.

Doel hierbij is om, door middel van regelmatige verbinding met de Akasha Kronieken, meer greep te krijgen op belangrijke facetten van je leven: je doelen, je relaties, je werk, je persoonlijke ontwikkeling en de projecten die je onderneemt of nog wilt gaan ondernemen. Werken met de Kronieken brengt je bij je eigen bron.

Deze workshop duurt 2,5 uur en kent de volgende inhoud:

  1. Een uitleg over de werking van de Akasha Kronieken. Hoe open je dit voor jezelf en wat kan je verwachten? Hoe leer je dit interpreteren? Vervolgens ga je hiermee oefenen en bespreken we dit samen. Verdere oefening om je hart verder te openen en te voelen, alsmede eenvoudige technieken om in je eigen krachtveld te blijven als je met anderen (ook zonder Akasha) in interactie bent.  We eindigen met een fijne energie boost.

Het door Helena en Fred geschreven praktisch werkboek ‘Een Hemels Avontuur’, is aan te schaffen voor 15 euro (normaal 16,45). Hierin staan o.a. de oefeningen en rituelen beschreven.

Het wordt een leuke, krachtige en speelse middag, waar je prachtige momenten beleeft en bijzonder inzichten krijgt in je huidige situatie , die jou verder verrijken.

​Prijs volgt zsm, gaat in samenwerking met een andere partij.