Helderziende Akasha Kronieken middag

€65

2 november

13:00 - 17:00

Boxmeer

Helderziende Akasha Kronieken middag op 2 november in de Schaapshoeve te Langenboom.

Helena en Alice bundelen hun krachten deze middag. Wij doet samen met jou een paar krachtige Akasha oefeningen, waardoor het duidelijk is wat energetisch in jouw systeem opgeruimd mag worden. Alice, als helderziende, ziet de energetische blokkade lijnen lopen tussen jou en anderen en Helena helpt deze samen met jou mee op te ruimen, nadat je hier inzichten bij jezelf op hebt gekregen.

We sluiten af met een krachtige en speelse oefening waarbij de grootte van de groep belangrijk is om jouw bestelling aan het universum uit te laten komen. De resultaten kunnen op termijn verbluffend zijn. Op deze middag opent iedereen zijn/haar eigen Akasha Kronieken en verder krijg je eenvoudige oefeningen om je energieveld te versterken.

In een vervolg middag gaan wij dieper op de zaken in, (ook met het omzetten van remmende overtuigingen) om zodoende nog meer energetische blokkades in samenwerking met jou verder op te ruimen.

Kortom veel te beleven en vooral een hele verrijkende, inspirerende en gezellige middag!

Max 8 deelnemers. Wegens grote interesse uiterlijk tot 26 oktober aanmelden via [email protected]

Dit vindt plaats in de Schaapshoeve vlakbij Boxmeer. De Schaapshoeve ligt op een heerlijke rustige plaats met veel groen buiten. Kijk voor de Schaapshoeve op http://www.deschaapshoeve.nl  

Zaal de Linde. Binnenkomst met koffie/thee om 13.00 uur. Einde 17.00 uur

Prijs 65 euro incl koffie/thee, snacks