Helderziende Akasha middag 2 november

Helderziende Akasha workshop op 2 november in de Schaapshoeve te Langenboom.

Helena en Alice bundelen hun krachten deze middag. Op deze middag leer je de beginselen van het leren lezen van je eigen Akasha Kronieken met daarnaast korte krachtige helderziende consulten van 15 minuten per persoon.  Op een veilige, relaxte en toch ook speelse manier. Alice doet de helderziende consulten even per persoon apart. Zij ziet de energetische lijnen c.q. verstrikkingen die je met je familie of mensen uit je heden of verleden nog hebt lopen. Lijnen die je soms vasthouden in issues die jou remmen. In een vervolg middag is zij in staat om hier de eerste beginselen samen met jou verder op te ruimen. Helena ondersteunt hier verder in tijdens deze vervolgmiddag, alsmede de verdieping van het leren omgaan met je eigen Akasha Kronieken. Je wilt toch zeker je eigen pad lopen?

Tijdens deze leuke helderziende Akasha middag komen ook eenvoudige doch zeer krachtige oefeningen om je  krachtveld te versterken aan bod.

Max 8 deelnemers. Wegens grote interesse uiterlijk tot 26 oktober aanmelden via [email protected]

Dit vindt plaats in de Schaapshoeve vlakbij Boxmeer. De Schaapshoeve ligt op een heerlijke rustige plaats met veel groen buiten. Kijk voor de Schaapshoeve op http://www.deschaapshoeve.nl  

Zaal de Linde. Binnenkomst met koffie/thee om 13.00 uur. Einde 17.00 uur

Prijs 65 euro incl koffie/thee, snacks