Sterrenbeelden, je doorloopt ze allemaal in je leven

Wist je dat in de loop van je leven je wezen de invloeden van de twaalf sterrenbeelden doorloopt? Elk teken beinvloedt ons (onbewust) in een bepaalde richting. We maken een bepaalde evolutie door zodra we geboren worden. Bv RAM …dit sterrenbeeld teken zie je terug bij kleine pasgeboren kinderen. Ram openbaart zich via de beweging. Het kind maakt gebaren, probeert alles aan te raken en te pakken wat binnen handbereik ligt. Als je een een baby nadert, dan trekt deze je vaak aan je kleren, je vingers, je haren etc. En iedereen vindt een baby die dit doet schattig, zelfs als de baby domme dingen doet. Dit is de RAM (ook wel het 1e huis genoemd) de vitale krachten die opwellen.

Dan volgt daarna de STIER, het kind groeit op en de omgeving denkt aan niets anders dan het kind in zijn behoeften voorzien, voeding, kleding speelgoed. Dat is de STIER (het 2e huis) de goederen/materie.

Dan wordt het tijd om het kind te onderwijzen. Kind gaat naar school en doet kennis op en leert andere kinderen kennen. Het kind is vaak vlug en lening. Het komen en gaan tussen school en huis staat voor voor zijn eerste reisjes. Dit is de TWEELINGEN (3e huis) , de studie, relaties en reisjes.

Als jongeman/vrouw komt de stuwing van een stel/gezin willen vormen. Man/vrouw worden voorgesteld aan hun schoonouders met als toekomst, samenwonen/trouwen. Dat is de KREEFT, het gezin (ook wel 4e huis)

Dan komt De LEEUW. De man/vrouw komt thuis van werk, hebben kinderen, kinderen zijn blij hun ouders te zien en vader/moeder vindt het fijn om met de kinderen (hun scheppingen, hun trots! ) iets aangenaams te doen. man /vrouw is trots dat hij/zij een ouder is.

Dan komt de MAAGD, want de verantwoordelijkheden stapelen zich op, er wordt nog harder gewerkt om alles te kunnen dragen en betalen, het wordt zwaar en vaak ontstaan ziektenbeelden. Dan krijgen de man/vrouw advies over gezondheid en om meer evenwichtiger leven te gaan leiden. Dat is het 6e huis, huis van de MAAGD, het huis van werk en gezondheid.

Meer info over Astrologie en je belangrijkste levenslijnen?

Levenslijnen

Deel 2 volgt snel