Mijn overleden geliefde broer

Mijn overleden geliefde broer

Mijn overleden geliefde broer, even een persoonlijke noot van mijzelf.

Mijn overleden broer, die in zijn leven gek was van de muziek van ABBA! In t begin voelde ik weinig contact met hem aan de “andere zijde” en de afgelopen tijd veranderde dit immens. En dat begon tijdens een avond waarin ik een voordracht zou doen over iets wat mij persoonlijk bezig hield. We waren met zijn tienen. En Ieder mocht zelf aangeven wanneer zij haar voordracht of dans wilde doen. Ik hoorde mezelf nog zeggen, ik ben nummer 3 heel stellig. Geen idee waarom. Al gauw bleek waarom. Nummer 2 dame deed een voordracht met de muziek van ABBA, de winner takes it all. Ik begon te huilen en kon niet meer ophouden, want ik voelde mijn broer Oswin heel sterk om mij heen en contact maken. Toen de dame in kwestie klaar was, was ik aan de beurt. Mijn voorgenomen voordracht veranderde spontaan. Ik vertelde over zijn ziekteproces en zijn heengaan. Ik heb hem, terwijl ik met 2 anderen het liedje Thank you for the music van ABBA aan het zingen waren, zijn laatste adem zien uitblazen. Enfin, na mijn verhaal kwam nummer 4 met haar voordracht en ja hoor………laat dit nu het liedje wederom van ABBA zijn en wel Dancing Queen! Ik ben volledig vrolijk uit mijn dak gegaan en werd het mij super duidelijk dat mijn broer hier de regie sterk in handen had😉 Ter ere van mijn dierbare Oswin!

Add Your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *