Over mij

Met mijn fijngevoeligheid, enthousiasme en brede kennis van methodes en coach technieken begeleid ik mensen (individueel en in groepsverband) op weg naar meer zelfinzicht en bewustwording. In een veilige, vertrouwelijke setting werken we samen aan eventuele blokkades en overtuigingen die je belemmeren om voluit te leven. Doel is om jou volledig in je kracht te zetten en handvatten aan te reiken zodat je het leven kunt leiden wat jij wilt en wat voor jou bestemd is.

Energievelden spelen een essentiële rol in mijn werk. Deze worden dan ook op verschillende manieren ingezet, afhankelijk van waar de situatie om vraagt. Vooral de Akasha Kronieken zijn voor mij persoonlijk bijzonder. Ik zie (en voel) het als een van mijn taken om deze geweldige bron van informatie toegankelijker te maken voor iedereen. Verder werk ik onder meer met opruimen van je remmende overtuigingen, opstellingen, spiegelen, mudra’s, lichaam gerichte oefeningen etc

Tijdens een sessie kunnen (onbewuste) stukken in alle vrijheid en openheid in het licht komen. Op een professionele en liefdevolle manier zorg ik snel voor verdieping. Ik doorzie patronen en maak vertaalslagen waardoor zowel lichte als zwaardere dilemma’s getransformeerd kunnen worden en je vanuit je diepste wezen jezelf kunt (gaan) manifesteren.

Ik heb een achtergrond als docent communicatie, trainer-coach re-integratie en procesbegeleider. Door allerlei ervaringen ben ik me echter steeds meer bewust geworden van mijn intuïtieve talenten en vaardigheden, die ik met cursussen, spirituele reizen en readingtrajecten steeds verder heb ontwikkeld. Zo ben ik in 2004 afgereisd naar Italië om me bij de federatie gemeenschap Damanhur te verdiepen in het mediumschap en healing.

De weg die ik heb afgelegd maakt dat ik, vanuit liefde en zonder oordeel, het aardse met het spirituele kan koppelen; altijd met een gezonde dosis humor. Dit stelt mij in staat om op inspirerende en prettige wijze mensen te ondersteunen bij allerlei emotionele, spirituele, onbewuste of mentale vraagstukken.

"Je voelt je bevrijd en je voelt je definitief een stuk lichter"

Een hemels avontuur

“Heb het boek steeds weer opgepakt om verder te kunnen lezen. Vond het reuze interessant. Het contact maken met de Akasha staat in het boek stapsgewijs en duidelijk omschreven. Fijn ook dat men aandacht schenkt aan wat je kan tegenkomen, voelen en ervaren wanneer je contact maakt/hebt. Contact maken met de Akasha zorgt voor grote sprongen in je ontwikkeling en inzichten die je verwerft, kan ik uit eigen ervaring vertellen. Dit boek is zeker een aanrader om te lezen en als naslagwerk in je boekenkast te hebben. Fijn ook dat de schrijvers workshops geven om het lezen over de Akasha aan te vullen met het doen, samen met iemand die er ervaring in heeft en jou de weg kan wijzen.”

Met veel plezier heb ik samen met Fred Teunissen een praktisch werkboek in het Nederlands geschreven over de Akasha Kronieken, met voorbeelden van anderen. Het boek ‘Een hemels avontuur’ is te koop bij de betere boekhandel en de Koninklijke bibliotheek heeft 58 exemplaren opgenomen in het landelijke bestand.

ParaVisie (een maandblad met spirituele en paranormale invalshoeken) en BRES (een tweemaandelijks magazine voor bewustzijn in beweging) hebben hier mooie artikelen aan gewijd. Daarnaast hebben we met onze interactieve lezingen op de grote internationale beurs Earth & Beyond gestaan en verzorgen we deze interactieve lezingen nog altijd op verschillende plaatsen in het land.

Ik zorg voor versnelling, doorzie de patronen en daardoor kunnen de deelnemers die hiervoor open staan, veranderen. Mijn talent uit zich ook verder ook in het weghalen van energetische blokkades bij mensen, die erkennen dat ze een blokkade hebben, die hen weghoudt van hetgeen ze juist graag willen.

 

Verder is voor groepen staan is op op mijn lijf geschreven. Op mijn eigen ludieke manier, weet ik veel kennis met gemak over te dragen, zodat de deelnemers zin krijgen om mee te doen. Ik ben een Energy mover. Ik kan een groot veld dragen als je met zware (diepe) stukken worstelt. Ook minder zware stukken uiteraard. Niets is mij gek of vreemd.