Over mij

Waarom je bij mij het beste een consult Akasha Kronieken kan doen en van je negatieve overtuigingen en/of blokkades kan afkomen…

Ik kom vaak mensen tegen die met een mentaal/emotioneel probleem rondlopen mbt belangrijke levensvragen. Ze lopen daar langer mee rond en krijgen de drang om dit op te lossen, want als ze dit niet doen, wordt het nog zwaarder en lopen ze compleet vast. Dit is niet alleen op te lossen, hier heb je hulp bij nodig, zoals ik in het verleden zelf ook hulp heb gezocht.

Je krijgt tijdens mijn consults (en soms ook bij de interactieve lezingen) inzicht in je vraagstuk en tevens worden de blokkades die hiermee verbonden zijn samen met (energetisch) weggehaald.

"Je voelt je bevrijd en je voelt je definitief een stuk lichter"

Een hemels avontuur

“Heb het boek steeds weer opgepakt om verder te kunnen lezen. Vond het reuze interessant. Het contact maken met de Akasha staat in het boek stapsgewijs en duidelijk omschreven. Fijn ook dat men aandacht schenkt aan wat je kan tegenkomen, voelen en ervaren wanneer je contact maakt/hebt. Contact maken met de Akasha zorgt voor grote sprongen in je ontwikkeling en inzichten die je verwerft, kan ik uit eigen ervaring vertellen. Dit boek is zeker een aanrader om te lezen en als naslagwerk in je boekenkast te hebben. Fijn ook dat de schrijvers workshops geven om het lezen over de Akasha aan te vullen met het doen, samen met iemand die er ervaring in heeft en jou de weg kan wijzen.”

Samen met Fred Teunissen vonden wij het de hoogste tijd om in het Nederlands een praktisch werkboek met voorbeelden van anderen over de Akasha Kronieken te schrijven.

We hebben hier lezingen over gegeven en de Koninklijke bibliotheek heeft 58 exemplaren van ons boek opgenomen in hun landelijke bestand.

Paravisie en de Bres hebben een stuk over ons geschreven.

Tevens hebben we op de grote internationale beurs Earth & Beyond gestaan in 2015 & 2016 met onze interactieve lezingen.

Geboren als een beweeglijk meisje, groeide ik op in een leuk gezin met 3 broers. Mijn jeugdige leven bestond o.a. uit sporten (tennis, hockey en balletten) en ik hield van feesten en uitgaan. Op 32 jarige leeftijd kwam ik in een moeilijke periode terecht. Ik was compleet uitgeblust doordat ik me zelf volledig voorbij had gelopen. Ik had meer mijn hoofd dan mijn hart gevolgd. Al doende kwam ik erachter waar mijn interesse steeds meer naar uitging. Counseling, mensen terzijde staan die dit ook meemaakten. Daarnaast ontdekte ik dat ik het sluimerende talent bezat om te communiceren met de “geesteswerelden”.

Ik volgde een sessie om mijn gids te leren kennen en daarna kwam alles in een stroomversnelling. Ik volgde allerlei cursussen, ik deed veel oefeningen en deed hier vele mooie ervaringen in op. In 2004 ben ik naar Italië afgereisd om verder te leren van de federatie gemeenschap Damanhur. Hier gingen mijn kanalen met de ‘geesteswerelden” nog verder open. Ik ging consulten geven. Ik leerde mijn intuïtie nog bewuster te gebruiken, volgde daarnaast een healing/reading traject en begon te werken met de Akasha Kronieken en opstellingen.

Dit alles gecombineerd met life coaching, mijn uitbeelding vermogen en beweeglijkheid bleek voor mij de perfecte combinatie.

Mijn talent uit zich ook steeds meer in het weghalen van energetische blokkades bij mensen, die erkennen dat ze een blokkade hebben, die hen weghoudt van hetgeen ze juist graag willen.

Ook de vele soorten opstellingen die ik doe, waarbij ik de Akasha soms gebruik (en daardoor sneller naar de kern kan gaan), blijkt voor veel mensen een uitkomst.