Past life readings op 23 augustus

Past life readings op 23 augustus in de Schaapshoeve te Langenboom. Daar gaat Ties Poulisse past life readings geven s’ middags van 1 tot 6 uur. Even voorstellen: “Zo lang als ik me kan herinneren is mijn begeleidster bij mij en word ik door haar onderwezen in het zien van de verledens van mensen en plaatsen. Gecombineerd met een enorme fascinatie voor geschiedenis heeft dit mij door de jaren heen een schat aan kennis opgeleverd waardoor ik verbanden kan zien in gebeurtenissen op zowel individueel niveau als op wereldschaal (waarom doen mensen wat ze doen en gebeuren dingen?).
Door mijn begeleiding word ik in staat gesteld patronen te zien en hiervan de oorzaak te herkennen, ook als deze als rode draad in andere levens ligt. Dit wordt voor mij zichtbaar als een soort “kaartenbak” zoals we deze vroeger in bibliotheken hadden: de juiste kaart licht op en zal door mij/mijn begeleidster geïnterpreteerd en vertaald worden. Indien de vraagsteller bereid is de uitleg volledig te accepteren kan deze uitleg gebruikt worden om eigen patronen in te zien en te doorbreken en zo de noodzakelijke verandering in het leven te maken.

Zijn vorige readings waren “spot on”, zoals 1 van de klanten zei.

Interesse? Kijk even op https://www.yoursecretzenith.com/agenda/

Prijs 49,50 euro voor 50 min.