Consult/healing Akasha Kronieken

Consult/healing Akasha Kronieken

Een consult/healing Akasha Kronieken bestaat uit het openen van je opgeslagen gegevens, die door hogere spirituele niet aardse begeleiders vrij worden gegeven, ook wel de Akashic Records Holders genoemd. Zij weten als geen ander de informatie die jij nodig hebt, door te geven. Mijn specialiteit ligt vooral in het uitbeelden van jouw energie op dat moment en hoe jouw energie zich verhoudt tot een ander.

De Akasha Kronieken ook wel the Book of Life genoemd, bevat informatie over het verleden, heden en toekomst van iedereen. Alle handelingen, gedachten, intenties en emoties van je huidige leven en van je andere levens zijn hierin opgeslagen.Het is de registratie van de reis van jouw ziel. Tevens geeft het de mogelijkheden van jouw toekomst weer. Kortom, het is een enorme bibliotheek met gegevens van ieder mens, dus ook van jou.

Als het nodig is, komt de essentie van een persoon die voor jou belangrijk is in welke vorm dan ook naar voren. Veel inzicht komt juist op de 1 op 1 situaties welke dit ook mogen zijn. Daarnaast gebeuren er ook healingen (als je dit wilt) op energievelden die bij jou vastzitten. Vooral healingen die je eigen zachte kracht weer volledig terugbrengen. De hoeveelheid informatie die jij krijgt, is afhankelijk van jouw openheid en toegankelijkheid. Inzichten en het belichten van verschillende invalshoeken van jouw situatie komen tijdens het consult aan bod. Hoe de informatie door komt, verschilt per persoon. Ik doe niet aan toekomstvoorspellingen.

Wel krijg je tijdens het consult inzicht in je huidige situatie om zo betere keuzes te kunnen maken. Ik raad je aan om na het consult lekker de tijd voor jezelf te nemen. Het consult werkt namelijk op een dieper niveau nog verder bij je door. Wat krijg je ervoor terug?

 • Inzichten in je huidige situatie, zodat je makkelijker je eigen richting kan bepalen.
 • Definitief oplossen van energetische blokkades
 • Meer te leven vanuit je hart. Een beter contact met jezelf en daardoor met anderen.
 • Fijnere werkrelaties en/of andere relaties.
 • Oplossen van schuldgevoelens.
 • Meer respect voor anderen en respect voor jezelf.
 • Terugpakken van je eigen kracht.

Moet ik zelf nog wat doen? Ik raad je aan om van te voren de voor jouw belangrijke levensvragen op papier te zetten. Hoe beter jij je hebt voorbereid met gerichte vragen, die daadwerkelijk bij jou van “binnen leven” hoe dieper en inzichtelijker de antwoorden komen. Verder is het van belang dat je zo eerlijk mogelijk bent naar jezelf. Durf jij eerlijk naar jezelf te kijken?

Wat kost een consult? De 1e keer duurt het consult meestal 5 kwartier en is dan 65 euro. Daarna gelden de tarieven als volgt:

 • € 65, = per uur
 • € 75,= 1,5 uur
 • € 99,= 2 uur
 • € 35,= 1/2 uur

Vragen over Healing Akasha Kronieken?

Wil jij  meer informatie of heb jij een vraag over Healing Akasha Kronieken of over the book of life of heb je een andere vraag? Neemt u dan gerust contact met mij op. Ik sta klaar om jou bij jouw vragen te helpen. Je kan mij bereiken via het telefoonnummer (06) 248 64 559 of door een e-mail te sturen naar helenastruik@xs4all.nl. Ik help u graag verder.

Verder is mijn praktijk in Rotterdam open op maandag, dinsdag en woensdagochtend. Wil je energetische blokkades opheffen en beter contact met jezelf? Ik zie je graag verschijnen