Remmende overtuigingen omzetten met Akasha traject

Remmende overtuigingen omzetten in positieve overtuigingen met een succesvol Akasha Traject.

Remmende overtuigingen omzetten, hoe doe je dat?

Veel mensen stellen zich doelen of wensen iets en dit blijkt maar niet uit te komen. Vaak zitten hier remmende overtuigingen of andere blokkades onder opgeslagen in je onderbewustzijn, die dit tegenhouden.

Een snelle manier om hier achter te komen, doe ik samen met jou via de Akasha Kronieken en leer jou tegelijkertijd hoe je de remmende overtuiging om kan zetten in een positieve overtuigingen, die ervoor zorgt dat je wensen of doelen makkelijker uitkomen. Een voorbeeld van een blokkerende overtuiging is bv de overtuiging” ik moet me bewijzen want ik ben niet goed genoeg”. Deze overtuiging zit in het onderbewuste opgeslagen en beheerst je dagelijkse acties. De acties die uit deze overtuiging voortkomen, zorgen dan je voortdurend een negatief gevoel hierover voelt.

Een andere blokkerende overtuiging kan zijn: ” ik verdien nooit genoeg geld”, of “ Het lukt me nooit”.

In een kort traject van 3 keer, achterhalen we steeds de verschillende remmende overtuigingen en blokkades en begeleid ik je dmv praktische technieken deze om te zetten. Hierdoor verdwijnen angsten, wanhopige gevoelens en teleurstellingen. Vastzittende energetische blokkades haal ik met jouw hulp bij je weg. Zodoende komt er ruimte en nieuwe voortvarende energie bij jezelf, die jou helpt je wensen en doelen te realiseren. Mits je hier uiteraard wel nog eigen acties op inzet!

Traject van 3 keer een uur particulier:  175 euro in plaats van 3 x € 65  (dus 20 euro korting!)

Bedrijfsleven trajecten 3 keer:  250 euro excl btw.