Tarieven

Cursus Akasha Kronieken

Deze cursus Akasha Kronieken bestaat uit 2 x persoonlijke begeleiding van 2 uur per keer en begint met een uitleg over de werking van de Akasha Kronieken. Tevens leer je met een andere oefening jezelf, anderen en de omgeving beter te voelen.

€169,50

incl. boek!

Inschrijven
meer info

Consult / healing Akasha Kronieken

Een consult/healing Akasha Kronieken bestaat uit het openen van je opgeslagen gegevens, die door hogere spirituele niet aardse begeleiders vrij worden gegeven, ook wel de Akashic Records Holders genoemd. Zij weten als geen ander de informatie, die jij nodig hebt, door te geven.

€75

5 kwartier

Inschrijven
meer info

Life Desire

In deze sprankelende begeleiding voor 2 personen verdeeld over 2 dagdelen, ga je ontdekken en voelen hoe je deze verlangens naar voren laat komen om vervolgens wat in de weg zit op te ruimen. In deze veilige setting mag alles naar boven komen om elkaar te steunen en te empoweren je life desire te bereiken! Het is meerdere mensen voor jou al gelukt, dus jou lukt dit ook!

€169

p.p. 2 dagdelen

Inschrijven
meer info

Akasha Kronieken opstellingen

Akasha Kronieken opstellingen zorgen ervoor dat er vrij snel naar de essentie en antwoord van de vraagstelling wordt gegaan. Een Akasha (levens)opstelling maakt dit o.a. duidelijk voor je en is voor iedereen toegankelijk, ongeacht je achtergrond. Bovendien zie je een stuk van je leven zich voor je ogen ontvouwen en ook wat de effecten zijn als je hierin anders wilt gaan reageren.

€75

per persoon

Inschrijven
meer info

Human Design Strategy

Wat kan je verwachten van een Human Design Consult? Aan de hand van je chart laat ik je zien waar je sterke en zwakke punten zitten, alsmede wat je hiermee kan doen. Een paar punten waarvoor je hier gekomen bent op deze aarde, als zijnde de dingen die je in ieder geval te doen hebt, worden ook besproken. Tevens kijken we waar blokkades zitten en welke je het meeste in de weg zitten.

€75

Inschrijven
meer info

Astrologische levensles

We zijn allemaal met verschillende lessen op aarde gekomen. Voor iedereen loopt er echter één rode draad door dit leven. Dit is jouw persoonlijke levens opdracht. Ontdekt met welke belangrijkste lessen ben jij hier op aarde gekomen?

 

€39,50

Inschrijven
meer info
Wat kan ik doen ter voorbereiding op een consult?

Het is handig om van tevoren alvast de vragen op te schrijven die jou op dit moment het meeste bezig houden en deze mee te nemen naar het consult

Kan ik tussendoor met u mailen als ik al een consult met u hebt gehad?

Als u een consult van mij heeft gehad en u wilt u hierover nog even mailen, dan kan dit uiteraard. Ik antwoord meestal binnen 2 dagen en is geheel gratis als nazorg.

Wat als ik helaas moet afmelden?

Als u zich afmeldt voor een consult, en u wilt een nieuwe afspraak, dan wordt deze nieuwe  afspraak ingepland. Meldt u zich graag wel bijtijds af, omdat ik mijn tijd ook voor andere klanten kan gebruiken, die anders moeten wachten.

Heb ik meer te betalen als een consult uitloopt?

De 1e keer duurt een consult 1,5 uur, ook voor het kennismaken. Het uurtarief is 75 euro en betaalt u ook voor de 1,5 uur. Wilt u meer tijd dan betaalt u 99 euro voor max. 2 uur.