Akasha Kronieken, Astro levenslessen & Human Design Strategy
helenastruik@xs4all.nl
06 248 64 559
Close
06 248 64 559 helenastruik@xs4all.nl

Tarieven

Human Design Strategy

Wat kan je verwachten van een Human Design Consult? Aan de hand van je chart laat ik je zien waar je sterke en zwakke punten zitten, alsmede wat je hiermee kan doen. Een paar punten waarvoor je hier gekomen bent op deze aarde, als zijnde de dingen die je in ieder geval te doen hebt, worden ook besproken. Tevens kijken we waar blokkades zitten en welke je het meeste in de weg zitten.

€65,-

Inschrijven

Astrologische levensles

We zijn allemaal met verschillende lessen op aarde gekomen.
Voor iedereen loopt er echter één rode draad door dit leven. Dit is jouw persoonlijke levens opdracht. Ontdekt met welke belangrijkste lessen ben jij hier op aarde gekomen?

€35,-

Inschrijven

Consult Akasha Kronieken

Een consult/healing Akasha Kronieken bestaat uit het openen van je opgeslagen gegevens, die door hogere spirituele niet aardse begeleiders vrij worden gegeven, ook wel de Akashic Records Holders genoemd. Zij weten als geen ander de informatie, die jij nodig hebt, door te geven.

€65,-

per uur

Inschrijven

Workshop Akasha Kronieken

In de eerste workshop vertel ik wat de Akasha Kronieken zijn en hoe je ze kunt gebruiken in je dagelijkse leven. Ik doe praktische oefeningen met alle aanwezigen en leert de aanwezigen de Akasha Kronieken voor zichzelf te openen. Tevens komt het belang van de vraagstelling naar voren.

€55,-

Inschrijven

Coaching & Akasha trajecten

In een kort traject van 3 keer, achterhalen we steeds de verschillende remmende overtuigingen en blokkades en begeleid ik je dmv praktische technieken deze om te zetten. Hierdoor verdwijnen angsten, wanhopige gevoelens en teleurstellingen.

€175,-

3 sessies

Inschrijven

Cursus Akasha Kronieken

Deze cursus Akasha Kronieken bestaat uit 2 x persoonlijke begeleiding van 2 uur per keer en begint met een uitleg over de werking van de Akasha Kronieken. Tevens leer je met een andere oefening jezelf, anderen en de omgeving beter te voelen.

€169,50

incl. boek!

Inschrijven

Vragen & Antwoorden

Wat kan ik doen ter voorbereiding op een consult?

Het is handig om van tevoren alvast de vragen op te schrijven die jou op dit moment het meeste bezig houden en deze mee te nemen naar het consult

Kan ik tussendoor met u mailen als ik al een consult met u hebt gehad?

Als u een consult van mij heeft gehad en u wilt u hierover nog even mailen, dan kan dit uiteraard. Ik antwoord meestal binnen 2 dagen en is geheel gratis als nazorg.

Wat als ik helaas moet afmelden?

Als u zich afmeldt voor een consult, en u wilt een nieuwe afspraak, dan wordt deze nieuwe  afspraak ingepland. Meldt u zich graag wel bijtijds af, omdat ik mijn tijd ook voor andere klanten kan gebruiken, die anders moeten wachten.

Heb ik meer te betalen als een consult uitloopt?

De 1e keer duurt een consult ca 5 kwartier, ook voor het kennismaken. Het uurtarief is 65 euro en betaalt u ook voor de 5 kwartier. Loopt het consult uit naar 1,5 uur dan is het tarief 75 euro. En wilt u meer tijd dan betaalt u 99 euro voor max 2 uur.