Tarot leggingen vrijdagmiddag 10 juli

Tarot leggingen. Deze leuke zuivere tarotiste geeft TAROT READINGS op VRIJDAGMIDDAG 10 JULI te Rotterdam vanaf 12.30 t0t 18.00 uur.

Wat ligt er voor jou in de kaarten?

Heb je vragen over werk, liefde of anders? Een kaartlegging
is een spiegel (alles ligt open op tafel). Hierdoor kijk je vanuit een breder perspectief en dat kan verrassend zijn, inzichten en verklaringen geven. Een moment van reflectie. Er zijn veel tarotisten, alleen enkelen zijn heel goed en zuiver. En sommigen krijgen ook nog eens hulp van hun “spirits” die hen extra informatie over de kaarten influisteren.
Nicole Smolenaers behoort tot deze groep. In haar leven draait alles om zuivere taal, om vanuit volledige openheid een verhaal helder te krijgen. Zij is oprecht geïnteresseerd in de beleving en drijfveren van een ander. Vanuit deze betrokkenheid heeft Nicole snel de essentie te pakken, waardoor zij de tarotkaarten voor jou goed weet te vertalen.
Velen zijn al aangenaam verrast door haar consulten.

Kijk hieronder voor alle gegevens. Stuur graag een mail of bel (06-24864559) en geef aan of je een half uur (32 euro) of uur (59 euro) tarot sessie wilt op vrijdagmiddag 3 juli in het Parochiehuis Lambertuskerk te Rotterdam.
Bij voldoende belangstelling volgt eind juli op een zaterdag nog een 2e middag in de Schaapshoeve te Langenboom (Midden Brabant).
Tot dan!

tarotleggingen