Wat is Human Design?

Wat is Human Design?

<span class="dojodigital_toggle_title">Wat is Human Design?</span>
Human Design helpt je keuzes te maken op dagelijkse basis als jezelf. Maar wie ben je? Wil je ook graag weten wie jij bent, of zou het niet prettig zijn als je een gebruiksaanwijzing kreeg voor jezelf, voor je kind of partner?
Als je wilt weten hoe je echt in elkaar zit geeft Human Design je de inzichten. Het laat je zien tot welke energie en kwaliteiten je van nature consistent toegang hebt en welke niet. Tot welke kwaliteiten jij je aangetrokken voelt, maar niet perse bij jou horen en jouw rol in dit leven. Het kan je tevens laten zien wat anderen met je doen en waarom je bij de ene persoon een goed gevoel krijgt en van de ander energie lekt.

Human Design is een steeds bekender wordend systeem en gaat ervan uit dat ieder mens uniek is, een uniek ontwerp heeft dat reeds vanaf je geboorte vast ligt. Als je gaat leven volgens deze gebruiksaanwijzing vanuit Human Design dan leef je jouw leven en zal je merken dat je jouw rol beter kunt pakken en dat geeft uiteraard energie en balans in je leven.

Het systeem geeft je een concrete gebruiksaanwijzing mee voor het nemen van keuzes in het dagelijks leven. Human Design start waar andere coaching en training eindigt. Laat je verrassen en bekrachtigen door een Human Design analyse of training en daarmee door jeZelf, je ware potentie en jouw rol in het leven.

“Human Design start waar
andere coaching en training eindigt.”

Tijdens een consult ondersteun ik om blokkades die via je chart reading eruit komen (inzichten hierop) samen te verwijderen. Dat kan in vervolgafspraken behandeld worden.
Wil je een 1e Human Design Consult?
Schrijf je in