Human Design Strategy

Human Design 

Human Design Strategy is erg populair. Dat blijkt uit de goed bezochte interactieve lezingen over de Human Design Strategy. Wat is dan eigenlijk Human Design Strategy? Dat is een combinatie van de westerse astrologie, de moderne wetenschap, de I Ching, de kabbala en het hindu chakra system.

Waarbij helpt Human Design Strategy

Human Design helpt je keuzes te maken op dagelijkse basis. Maar wie ben jij? Wil je ook graag weten wie je bent, of zou het niet prettig zijn als je een gebruiksaanwijzing kreeg voor jezelf, voor je kind of voor je partner? Als je wilt weten hoe je echt in elkaar zit geeft Human Design je de inzichten. Het laat je zien tot welke energie en kwaliteiten je van nature consistent toegang hebt en welke niet. Daarnaast laat het zien tot welke kwaliteiten jij je aangetrokken voelt, maar die niet perse bij je horen. Het kan je tevens laten zien wat anderen met je doen en waarom je bij de ene persoon een goed gevoel krijgt en bij de ander niet.

Mijn sterktes en zwaktes

Met Human Design Strategy kom je erachter wat je sterktes en zwaktes zijn. De monden vielen open van de bezoekers van de lezing toen zij erachter kwamen waarom sommige van hun handelingen juist tegen hen werkten in plaats van voor hen. Toen zij meer begrepen over hun verschillende types, authority’s etc., snapten zij allemaal dat zij nu makkelijker beslissingen konden nemen op basis van hun ‘design system’. Als je deze eenmaal kent en leert hoe hiermee om te gaan maak je veel makkelijker beslissingen. Daarnaast weet je meer over je talenten, waarom je met sommige zaken nog moeite heeft en hoe je hier beter mee om kan gaan. Alsmede kom je meer te weten over jezelf in interactie met anderen. Of dit nu privé of zakenrelaties zijn. Hoe maak je deze relaties krachtiger? Hoe kom je erachter waar je elkaar juist het beste in kan aanvullen en waar je juist met sommige zaken beter bij anderen kan zijn op het gebied van emoties e.d.

Vinden van mijn sterktes en zwaktes

Het is dus belangrijk om erachter te komen wat je sterktes en zwaktes zijn. Ieder mens heeft ze en we gaan hier allemaal op een verschillende manier mee om. Toch weet niet iedereen wat zijn sterktes en zwaktes zijn. Deze zullen naar voren komen als ik jouw energetische blokkades op ga heffen en jouw negatieve overtuigingen zal verwijderen. Je zal je dan meer kunnen focussen op jouw sterktes in plaats van je zwaktes.

Blokkades opheffen

Vraag je jou wel eens af: “Wat zijn mijn sterktes en zwaktes?”. Daar kan ik je bij helpen. Tijdens een consult ondersteun ik je om blokkades die via je chart reading naar voren komen samen te verwijderen. Dat kan in vervolgafspraken behandeld worden. Door je blokkades op te heffen kan je je focussen op je krachten.

Over Helena Struik

Bekijk ook de andere producten in de webshop. Al jaren begeleid ik mensen in het maken van de beste keuzes voor hen met betrekking tot verschillende levensvragen. Ik help hen daarbij met het definitief opruimen van blokkades die hiervoor in de weg zitten. Bekijk de verschillende diensten die ik aanbied om je te helpen met je blokkades.

Human Design is een steeds bekender wordend systeem en gaat ervan uit dat ieder mens uniek is, een uniek ontwerp heeft dat reeds vanaf je geboorte vast ligt. Als je gaat leven volgens deze gebruiksaanwijzing vanuit Human Design dan leef je jouw leven en zal je merken dat je jouw rol beter kunt pakken en dat geeft uiteraard energie en balans in je leven.

Het systeem geeft je een concrete gebruiksaanwijzing mee voor het nemen van keuzes in het dagelijks leven. Human Design start waar andere coaching en training eindigt. Laat je verrassen en bekrachtigen door een Human Design analyse of training en daarmee door jeZelf, je ware potentie en jouw rol in het leven.

“Human Design start waar
andere coaching en training eindigt.”

Tijdens een consult ondersteun ik om blokkades die via je chart reading eruit komen (inzichten hierop) samen te verwijderen. Dat kan in vervolgafspraken behandeld worden.
Wil je een 1e Human Design Consult?
Schrijf je in