Wat zijn Akasha Kronieken?

 

Het universum leeft en het heeft een geheugen. In mijn boek “Een hemels avontuur” dat ik samen met journalist Fred Teunissen heb geschreven vertel ik hier meer over. Dit energetisch archief bevat kosmische informatie en staat bekend als de Akasha-kronieken. Ooit waren de kronieken alleen toegankelijk voor spirituele meesters, maar nu zijn ze open voor iedereen.

Mystici en wijzen vertellen al eeuwenlang over dit unieke bewustzijn: Akasha. Het is de oorsprong van onze werkelijkheid en is tevens een kosmisch geheugen waar alle gebeurtenissen in zijn opgeslagen. Het bevat informatie uit ons verleden, heden en toekomst. Deze informatie kan te allen tijde worden opgeroepen. Recente wetenschappelijke experimenten hebben het bestaan van de Akasha aangetoond. (Zie boek Akasha van Ervin Laszlo)
De Akasha Kronieken, ook wel de Wereldziel genoemd, is ons collectieve bewustzijn. Alles dat ooit gedaan, gedacht of is gezegd, wordt vastgelegd en de informatie blijft voor eeuwig opgeslagen in de aura van de aarde.

Hier kun je op een eenvoudige manier contact mee maken.
Dit gaat via je hart.

Doordat ik via het Akasha Veld contact maak met jouw Akasha Veld, kan ik makkelijker samen met jou kijken naar dat waar je meer over wilt weten of dat wat je dwarszit.
Ik ben inmiddels gespecialiseerd in het opruimen van energetische blokkades, die jou in de weg zitten en waar je ook weet van hebt, alsmede in het uitbeelden van jouw essentie in relatie tot je omgeving (bv je partner, familie, vrienden, werk etc). Hierdoor krijg je op een snellere wijze zicht op jouw situatie en wat hieraan te doen is.

 

Helena Struik is een spiritueel getalenteerde vrouw, die toegang heeft tot de geesteswereld, parallelle wereld of hoe je het verder ook kunt of wilt noemen. Met hulp, die zij uit die “wereld” vraagt en krijgt, helpt zij mij (een vitale midden in de maatschappij staande 60-er) mijn eigen (soms onvermoede) zielenpijn en mentale blokkades te helen. Op een warme liefdevolle manier. Na meerdere consulten voel ik nu niet alleen veel meer levensruimte en vreugde in mijn leven, maar heb ik ook een schier onverzadigbare honger gekregen om spiritueel te groeien en het een onverbrekelijk deel van mijn verdere leven te laten zijn. En ook daar helpt zij mij bij. Dank, dank, dank, lieve Helena, voor alle moois wat je me hebt laten ontdekken.