Wat zijn Astrologische levenslessen?
Levenslessen worden vaak op je pad geplaatst, met de bedoeling dat je er wat van leert, en dat je verstaat dat het een levensles is. Door bewust te leven en te denken, versta je de diepere bedoeling van een levensles, en zul je hem meer naar je toe trekken, om hem te doorgronden en te doorleven.
Als je terugkijkt op je leven begrijp je vaak de dingen die je meegemaakt hebt. Je ziet een duidelijke lijn, en dingen die je vijf jaar geleden nog niet begreep, snap je nu wel. Dat was dus een levensles. Soms zijn die levenslessen moeilijk, en kom je in opstand ertegen, maar altijd kom je er weer wijzer en rijper uit.
Je moet bereid zijn om te willen leren, en het te doorvoelen met je hele wezen. Anders zullen steeds dezelfde lessen op je pad komen, net zolang tot jij
het begrijpt.

De belangrijkste diepere levenslessen zijn in de Astrologie terug te vinden. Je reist in je huidige leven van 1 teken naar een ander teken toe. Dit laat ik je vaak zien in de consulten. Ook waar je ongeveer staat en wat je ijkpunten zijn en met welke je volop bezig bent. Als daar nog blokkades op zitten, haal ik deze meestal in het 2e consult in samenspraak met jou samen weg.
Ook kan je per email toegestuurd krijgen waar je levenslessen in zitten.
In alle gevallen wordt je weer bewuster (een stap verder) van je levenslessen en welke je wel onder de knie hebt en welke je verder te leren hebt.
Ik wil mij aanmelden voor een consult